Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clientin Iconunu değiştirme...

Perseus

Öne çıkan mesajlar

Size birşey sormak istiyorum. Client yapma konusunda bilgiliyim rahat bir client yapabilirim. Ama clientin iconunu hangi programlarla değiştirdiğinizi söyleyebilirmisiniz? Tabi biraz da adım adım açıklarsanız sevinirim.

Bir de hazır konu clientten açılmışken bu clientler hangi yazım dilini kullanıyor? c++?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar arka plan resimleri filan değil kendim double client yapıyorum. Clientten iyi anlıyorum.

Sadece icon değiştirmeyi soruyorum. Arkadaş res hackeri söylemiş yukarda ama ben onu indirip kullandığımda iconu deiştirdiğimde exe'ye çift tıklarsam hiçbir şekilde client açılmıyor. İşte bu nedenle sizden adım adım anlatmanızı rica edecem.
Sosyal ağlarda paylaş

icon edit olayını ben de bayağı bi aramıştım
baktım arşivime 2 tane dosya var isimleri şunlar: iconed4.exe iconmaker.exe (google.com'dan bu isimlerle aratıp bulabilirsin) tam işini görür mü bilemiyorum ama bir dene.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Sosyal ağlarda paylaş

Resource Hacker'i indir. Dosyayı aç icon gruplarına gelip istediğin icon ile replace et.
Sonra clientine sağ klik yap. Özellikler oradan Advanced/Gelişmiş'e tıkla. Arşiv için hazır var. Onu kaldır tüm menüleri okayla çık.
Masaüstüne bi yenile çek. Değişecektir ;)
Yapamadığın birşeyde yardımcı olurum.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor.
Gumm özel mesajdan bildiriyor:
...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...