Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Size birşey sormak istiyorum. Client yapma konusunda bilgiliyim rahat bir client yapabilirim. Ama clientin iconunu hangi programlarla değiştirdiğinizi söyleyebilirmisiniz? Tabi biraz da adım adım açıklarsanız sevinirim. Bir de hazır konu clientten açılmışken bu clientler hangi yazım dilini kullanıyor? c++? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Bu programı indir ; Resource Hacker - Version 3.0.4 http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] [Bu mesaj Karakans tarafından 16 Mayıs 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 peki clientin arkaplan resmini nasıl değiştirebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Arka plan resmi için önce paticik arama moturunu daha sonrada gump edit programını kullanabilirsin.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Arkadaşlar arka plan resimleri filan değil kendim double client yapıyorum. Clientten iyi anlıyorum. Sadece icon değiştirmeyi soruyorum. Arkadaş res hackeri söylemiş yukarda ama ben onu indirip kullandığımda iconu deiştirdiğimde exe'ye çift tıklarsam hiçbir şekilde client açılmıyor. İşte bu nedenle sizden adım adım anlatmanızı rica edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 icon edit olayını ben de bayağı bi aramıştım baktım arşivime 2 tane dosya var isimleri şunlar: iconed4.exe iconmaker.exe (google.com'dan bu isimlerle aratıp bulabilirsin) tam işini görür mü bilemiyorum ama bir dene.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 KralWeb Buraya Bir Bak[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Resource Hacker'i indir. Dosyayı aç icon gruplarına gelip istediğin icon ile replace et. Sonra clientine sağ klik yap. Özellikler oradan Advanced/Gelişmiş'e tıkla. Arşiv için hazır var. Onu kaldır tüm menüleri okayla çık. Masaüstüne bi yenile çek. Değişecektir ;) Yapamadığın birşeyde yardımcı olurum.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar