tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 vay anasını , oyunun topiki yokmuş (2nin var) kurdum şu anda tekrardan başladım.. atmosferi , hikayesi , dramıyla beni bu kadar etkileyen başa bir oyun yoktur herhalde.. sadece hikayesini tekrar yaşamak için başlıyorum. bazı yerleri cidden zorlamıştı zamanında , tekrar o heyecanı yaşamak güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 1 de baya baya zorlayan bölümler vardı hazırlıksız yakalanırsan. Canım çekti şimdi vakit bulsam da oynasam :/ Güzel modları da vardı yanlış hatırlamıyorsam Macross falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Oyunun neredeyse her aninda screenshot aliyodum...:D:D:D Aksamlari 2 3 saat homeworld 2 ardindan freelancer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Açıkçası 1 de 2 de çok zor oyunlardı. Özellikle 2yi hilesiz bitirebilene henüz rastlamadım. Ama çok güzellerdi orası tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 guide okumadan ilk oturuşta bitiren adam , hakaten süper oyuncudur ve oyun oynayarak kendini harcıyodur :D ilk oyunun ana olayı "salvage salvage salvage" idi.. ne kadar düşman "götürürseniz" o kadar güçlü oluyodunuz.. sadece malzeme toplayıp gemi inşa ederek bitmiyordu oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 evet ya bir hep "bi öncek i bölümden delicesine salvage" tı :P 2 yi oynamadmıştım ama iyi hatırlattınız; hazır boştayken onu oynıyım.(gerçi Dx le alakalı bi sorun çıkartmıştı galiba yüklediğimde. neyse bi daha bakayım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 1 - ek paket - 2 şeklinde başlıycam bu hafta :) ah ah ne acıklı bir dış sesii.. 3. bölüm başında "herkes gitmiş" lafının en acıklı halini yaşatıyordu bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2 de zormuş be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 2nin battlestar galactica modu var . süper . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar