Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 script olayını iyi bilen bir dosta ihtiyacım var. sitemde ordan ekleme burdan düzenleme ile yaptığım script e eklemeler yapmak istiyorum ama artık beni aşıyor. isim yarat dediğinizde yaratılan isme yorum eklenebilmesini ve o ip den yaratılan isimlerin saklanmasını istiyorum ancak konu benim sınırlarımın dışına çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Script ile kastin ne? JavaScript? PHP? Perl? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 PHP, pardon belirtmeyi unutmuşum :) aslında kodu inceliyecek olursanız html çalışıyor. zaten anlayamadım gitti php içinde html kodun nasıl çalıştığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kodu ky buraya, bide isimleri nerde saklamayı düşünüyosun? databasede falanmı yoksa dosyada falanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar