roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben zamanında bi votkadan biraz içmişim, sonra yatağın altına düşmüş şişe, 3 ay sonra buldum, bir de tekila vardı onunla karıştırıp içtim hayvan gibi. sonra fark ettim ki tekila değil kolonya katmışım. en süperim ben. ironideki ustama saygılarla. ne yapsak onun kadar olmuyor :(( http://forum.paticik.com/read.php?20,3841168,3850139#msg-3850139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yanimda 7 gündür mantarsız felan açık yarım şişe kırmızı şarap var. İçersem bişey olur mu ? Olursa çok olur mu ? Olursa kötü yapar mı ? Yaparsa ne kadar sürer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 abi votka yani dök tezgahını temizle mikroplardan arınsın o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 şaka maka sol gözüm yandı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 gözüden mi içtin hayır etanol zamanla (iki bin yıldan sonra belki) metanole de bozunmadığına göre neden yansın ki gözün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 anlamadım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yemek falan yaptıktan sonra soğanlı biberli sakın ellerinizi yıkamadan işemeyin. çektiğimi bir ben bilirim bir tanrılar bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hazır konu açılmışken soriyim. yılbaşından 2 gün önce almıştık rakıyı. yarım duruyo. atmaya da gönlüm elvermedi. içilir mi halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 selamlar bu alkolü sakın dökme diğer insalaraa da içir bu alkolü döken kişilerden birinin evi çığ altında kaldı ötekini hipopotamlar ezdi bir başkası da "hani bana hab-nşi bana " dedi bu finalndiya tılsımlı votkasıdır içersen hayallerin gerçekleşir fakar dökersen seni büyük bir şanssızlık ve tehlike beklemektedir. finlandiyalılar mutluluğu bu tılsımlı votkada bulmuşlar ve yüyılalrdır bu votkayı içerek rahata servete sosyal adalete sahip olmuşlardır. finalndiyada kişi başı milli geliri bizim milli gleirimizim tam 6 katı!! eğer bu alkolü listendeki herkese iletirsen be onlarda bu alkolü içerse milli gelirimiz finlaniyanın şu anki milli gleirinin tam iki katı olacak! sakın bu alkolü dökme ve listendeki herkese içir. çünkü alkol bozulmaz açıldıktan seneler sonra da yine içilir şarap hariç şarap bildiğin siker oluyor bir yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 burnuna çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 finlandiya değil isveçmiş bendeki : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 isveçse bence temzilik malzemesi olarka kullan.. ama nimettir ya yok yok iç sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 fede said: ben konuştum vodkayla sen uyuduktan sonra. çok bozulmuş sana, ağladı biraz filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar