-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: DeamoN, 16 Mayıs 2004 12:16 tarihinde demiş ki: eskiden werilen blgilere göre(yanılmıosam) böyle depremler marmarada oalcagı söylenen depremin gerilimini azaltıyorlar. iyi bişi yani can kaybı vs yoksa. Richter ölçeginde 4 ile 7 arasında ( noktanın sol tarafı için örnk; a.b büüklüğü a için) her sayı artışında depremin büyüklüğü 10 katı artar yani 4.2 ile 7.2 arasında 10 üzeri 3: 1000 kat fark vardır bu sebeple çok büyük bir enerji atımı olduğu söylenemez tabii olmuyorda deil sadece az..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Şahsen fosur fosur uyuyordum. Hiç birşey hissetmedim, vay anasını be.[signature][hline]Çıkar o sarığı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Valla 5 siddetinde depreme nasıl uyandınız anlamadım Ben 7.2 siddetindeki depreme uyanmamıstım.[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 6 da yattım 6:30 da uyanıktım hiçbişey hissetmedim? :)[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 15. kattan hic bise hissetmedim valla[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hayatımda ilk defa bir depremden önce uyanıp deprem hissettim (büyük depremde tosur tosur uyumuş bir adamın 4.2lik bişiden heme nönce uyanması garip tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben akşam don atletle yatmıştım sabah kalkdığımda zangır zangır titreyerek uyandım heralde üşüdüğümden dedim biraz uzun sürünce deprem lan bu dedim ama lambaya baktım sallanmıyodu sonra üşüdüm heralde ondandır deyip yattım :)[signature][hline]blackchaos, 03 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Hasselbaink ve Kaka ile anlaşılmış Luca evet dese geliyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 berk tırstın heralde ondan dersaneye gelemedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yok ya, sabah saat çaldı, ben zaten geç yatmışım, bir anda gözümün önüne yeliz çınarla harun r. sivritepenin suratları geldi, bunklar çin hayatta kalkmam sıcacık yatağımdan diyip zıbarıdm bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 alkollü bi şekilde uyurken bile hissettirdi ya. çok kısa sürelik bi anlık salladı ama güçlü salladı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yeliz bugün deli oldu bana hasta zaten biliyosun iyice böyle .... kemküm[signature][hline]blackchaos, 03 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Hasselbaink ve Kaka ile anlaşılmış Luca evet dese geliyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 daha yeni uyuyodum ben o saatte ya.. hissetmedim bişi. gerçi bursa'da hissedildi mi bilmiyom ama.. 'milletin götü radar yaa.. '(bu lafı forumdan biri söylemişti ehe..)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ya bende hissetmedim şimdi bunu okuyuncada kötü oldum... ben çok korkarım böle şeylerden ya ben nasıl uyucam ki şimdi bu gece efde tek başıma.... böhü[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yalnız 4.5 demiştim 4.2 çıkmış heh nba maçı izliyodum. böle bi an tırstım. bizim kedi de kulakları dikti havaya ne olduğunu anlamaya çalışıyo. evin bütün köşelerine gitti kokladı baktı falan hiç bişe bulamadı tabi =) afalladı hayvan[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar