Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul'da deprem...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

said:
DeamoN, 16 Mayıs 2004 12:16 tarihinde demiş ki:
eskiden werilen blgilere göre(yanılmıosam) böyle depremler marmarada oalcagı söylenen depremin gerilimini azaltıyorlar.
iyi bişi yani can kaybı vs yoksa.

Richter ölçeginde 4 ile 7 arasında ( noktanın sol tarafı için örnk; a.b büüklüğü a için) her sayı artışında depremin büyüklüğü 10 katı artar yani 4.2 ile 7.2 arasında 10 üzeri 3: 1000 kat fark vardır bu sebeple çok büyük bir enerji atımı olduğu söylenemez tabii olmuyorda deil sadece az..[signature][hline]My poor friend me...
Sosyal ağlarda paylaş

ben akşam don atletle yatmıştım sabah kalkdığımda zangır zangır titreyerek uyandım heralde üşüdüğümden dedim biraz uzun sürünce deprem lan bu dedim ama lambaya baktım sallanmıyodu sonra üşüdüm heralde ondandır deyip yattım :)[signature][hline]blackchaos, 03 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
Hasselbaink ve Kaka ile anlaşılmış Luca evet dese geliyorlarmış
Sosyal ağlarda paylaş

daha yeni uyuyodum ben o saatte ya.. hissetmedim bişi. gerçi bursa'da hissedildi mi bilmiyom ama.. 'milletin götü radar yaa.. '(bu lafı forumdan biri söylemişti ehe..)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız 4.5 demiştim 4.2 çıkmış heh

nba maçı izliyodum. böle bi an tırstım. bizim kedi de kulakları dikti havaya ne olduğunu anlamaya çalışıyo. evin bütün köşelerine gitti kokladı baktı falan hiç bişe bulamadı tabi =)

afalladı hayvan[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...