Pikachu* Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 İstemediğim halde okul idaresi sınıfımı değiştirdi. Acaba bunu geri değiştirmenin bir yolu var mı? Geri dönüş yapmıyacağım ama bunu öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 O okul idaresine bağlı ama bizim 2 tane arkadaşında başına gelmişti değiştirememişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yaramazlık mı yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Hayır pek fazla göze batar bi yanım yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ne yaptıysan aynısını devam ettir eski sınıfına geri gönderilene kadar. yada tamamen atılırsın, bilemiyorum. geyik bi yana, git konuş abi sebebini sor rahatsız olduğunu falan söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 oha çok kötü niye ki? bana böle yapsalar ölürdüm lan lise sınıfımdan en yakın arklarımdan ayrılmak ne kötü bişey:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 aynı sınıfa dönemeyebilirsin ama sınıfta bazı kişilerle sorunun olduğunu dile getirirsen ve ieş ailenide sokarsan bizim okul hallediyodu genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 benim lise hayatım cehenneme dönmüştü sınıfımı değiştirdikleri için, git ne yap ne et dön eski sınıfına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 off lisede adamı öldürür hakkaten sınıf değiştirmek, okul değiştirmenin bi alt versiyonu asdf. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar