Mille Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Simdi benim sadece spam mailler icin kullandigim bi mail adresim var.Yapi kredidede surekli mail atip duruyodu orayada bende yilda bir girdigimden dikkat etmiyodum en son nedir diye bi baktim birinin hesap dokumu, yaptigi harcamalar filan.Isin komik tarafida adamin ismiyle mail adresinin acayip benzesmesi.Bunu bildirmem gerekir mi?Bildirirsem cok ugrastirirlar mi?Yada bildirdigimde "sen heklemeye calismisssin laaaaayn" gibi bi tepkiyle karsilasir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Off boşver yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 işine yarayan bilgiler varsa sömür, en azından ben öyle yapardım. sonra da bilmiyomuş gibi devam et. ha yoksa öyle bi şans, bırak devam etsin nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 FromTheHell said: işine yarayan bilgiler varsa sömür, en azından ben öyle yapardım. sonra da bilmiyomuş gibi devam et. ha yoksa öyle bi şans, bırak devam etsin nedir yani. bu suç ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Hesap dökümlerini incele. Pırlanta, tek veya iki gecelik otel ödemeleri gibi şeyler görürsen adamı ara para iste, şantaj yap:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bana da iki sene boyunca falan tanımadığım birinin ekstreleri gelip duruyordu düzenli olarak her ay. bi süre sonra takmamaya başladım sildim gitti saçma sapan alışverişler yapıyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Adamin kartiyla forex'e girsem kazanirsam adamin borcunu oderim yok borc 10 milyar olursa.. -b..be..ben sadece yardim etmek iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mille said: Adamin kartiyla forex'e girsem kazanirsam adamin borcunu oderim yok borc 10 milyar olursa.. -b..be..ben sadece yardim etmek iste... bence bildir adama yazık olmasın sonra bişey olur hesap bakiyelerinden sonuç sana kayar maili sen biliosun şifreyi sen biliosun sonra patlama:D Ozaman forexe degil metrise girersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 abi extre dediğinin bi değeri olsa millet posta kutularından çalar durur ama extredeki bilgi kredi kartını kullanmak için yeterli deil, hele forex için hiç değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 elesso said: abi extre dediğinin bi değeri olsa millet posta kutularından çalar durur ama extredeki bilgi kredi kartını kullanmak için yeterli deil, hele forex için hiç değil :) ha ekstramı:D ben şifreler geldi sandım havale falan filan yapınca bildiri gelioya o tarz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 elesso said: abi extre dediğinin bi değeri olsa millet posta kutularından çalar durur ama extredeki bilgi kredi kartını kullanmak için yeterli deil, hele forex için hiç değil :) Saka yapiyorum zatende sifremi unuttum diye secenek ariycam sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Kurumsal olarak eleştir, hatalarını ortamlarda şikayet et yüzlerine vur. Belki seni susturmak için ufak tefek hediyeler verirler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar