Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yahu bu adamın Anastacia ile olan düetinden sonra birdaha sesini dinleme imkanımız olmadı ya da olduda benimmi haberim yok müthiş ötesi bir tınısı sesi tonu var başka şarkılar dinlemek istiyorum bu herifin ağzından. var mı ne yaptığıyla ilgili bi bilgisi olan? şu da şarkıyı hala dinlememiş olanlar için gelsin; http://www.youtube.com/watch?v=DKCccyZvtIo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 kimsenin mi haberi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 anastacia'daki tını yok hiçbirinde. ayrıca ikisininde ben moody'e ait olduğunu düşünemedim ilkinde zaten tip benzemiyor. ya da bu abimiz müziğini bu tarz yapacaksa yazık eder kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar