sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE0MTcyMzg5M15BMl5BanBnXkFtZTcwMDUyOTA4MQ@@._V1._SX94_SY140_.jpg euro trip tarzında unrated verisyonu filmin başında tavsiye ettikleri gibi izlemeyin aslında libido düşürücü olduğundan daha denegeli seyrediliyor film ama normal versiyonu olsa onu izlemeyi tercih ederdim ama bir daha izlemeye hiç kasılmaz Ezekiel - seth green amish karakter efsane katrina bowden ı biliyordum amanda crew idare eder, film sonu attığı kazık hiç hoşuma gitmedi Alice Greczyn is HOT http://www.imdb.com/title/tt1135985/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 2 gün önce izledim. çok çok farklı bir film değil diğer teenage amerikan filmlerinden. klişe bir konusu var. ama çok gariptir oyuncular arasında gözlüklü hafiften şişman br kişi var. nasıl oluyorsa adam pussy magnet olmuş. biraz fail. ama izlenir yani güldüm ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Film bir Superbad değil ama onun ekmeğini yemek için yapılmış demeye de dilim varmıyor çünkü eğlenceli. 1-2 sahnede çok güldüm. Amanda Crew'da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 seth green'i hiç bir zaman sevemedim, adam onların tabiriyle tam bir asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Unrated izleyin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 İlk mesaja ithafen; ALOO?! SPOILER?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yuh nesi spoiler. adaımn teki var şöyle böyle yani sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Klasik formatta abd genclik hikayesi, digerlerinden herhangi bir fazlasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 arkadaş tavsiyesi üzerine izlicem şimdi ama filmin başında bu unrated versiyondur gidin önce sinemalarda yayınlanan versiyonunu izleyin diye ısrarla 2-3 defa uyardı. ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 extra tits ve cock giriyor araya o kadar =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 harbi ne gereksiz bişeymiş. bazı yerlerine kamera arkası görüntüler falan sıkıştırmışlar. normalini izlemeyi tercih ederdimde bu halini yapmalarındaki amacı anlamadım dsfg çok aşırı gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 izledim geçenlerde.. öle vakit geçirmelik yalandan bi film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar