sifkal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 4 numara çok fena bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Jadelith said: 1500 euro mu bana ver senin köpeğin olayım ehuaeuhaueha Zegna aşmış biraz olayı. Zamanında tarif ettiği barf olayını çok bilgiliymiş gibi her köpek sahibi tanıdığıma (3 tane var zaten) anlatır çok bilmişlere yatarım asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 1500 euro çok gözüküyor bir köpek içinde, aslında asıl masraf köpeği aldıktan sonraki masraf. kaç 1500 euro harcamışımdır şu 14-15 ayda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 aquila said: esneyeni al +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 haha süper bi muhabbet ya ^_^ , harbi esneyeni al ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 völeğeeey çok şirin la bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bunları unutmayalım. genleri bozuk diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Cons said: 1: "OLM ŞUNA BAK" 2: "o eli indir" 3: "aloo açılın aranıza gircem" 4: "bokumu yedim" 1: "OLM BAK LAN" 2: "LAN SİKTİR GİT" 3: "halp" 4: "eheheeh bok" ahahaha cok güldüm ya^^ hepsi birbirinden sevimli, secemez ki insan aralarından yahu ama "aloo açılın aranıza gircem" diyen cok şirin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hahah cons yorumlar süper yavrular da çok şirinmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bence en sonldaki ya da en sağdaki...ötekiler mıymıntı gibi.ama kakasını yiyen büyüyünce dev gibi bişey olur, baksana nasıl gürbüz.ötekiler köfte gibin yayılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 lan consun yazdığı yorumları okuyup gülüyorum hala harbiden en sağdakinde "ehehe bok" suratı var nasıl bir suratsa artık o hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sağdan 2.yi alma,kör sanırım. Esneyen bence de en gideri olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar