Quibble Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Onca karar anından, onca ilan ve cinsten sonra Mr. X dün ani bi kararla hayatıma girdi. Koskoca evde bi ben bi o geçinip gidiyoruz artık, beni eve bağlayan dünyalar tatlısı oğlum "X" in bir kaç miskin pozuyla başbaşa bırakıyorum sizi =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yiğit efsane bi arkadaş almışsın yanına =) baya şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ouv <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 kulaklar müthiş ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 çok şirinmiş kutlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Quibble said: oha yerim, ısırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bu nası bi güzellik böle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 repledim aman nazar değmesin maşallah çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 super uzun ve mutlu bı omur dılerım valla :) kulaklarına bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ne tatlı bişey lan bu böyle hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 teşekkür ederiz.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 oyyy negzel şey o oyle,gule gule buyut.ayrıca mukemmel bir tercih ev-ögrenci hayatı için. duygusallıgına ve titizliğine hayran kaldıgım bir ırk^^ olur da seni kızdırırsa,kırıcı davranma sakın.trip atma özelliği gelişmiş bir tür ne de olsa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 4 yaşından 19 yaşına kadar dalmaçyalım vardı çok zeki ve karakterli hayvanlardır. kangalım da alman kurdum da oldu zekası yaklaşamaz bile dalmaçyalınınkine : ) doğru seçim. uzun ömürler itine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 abov hayırlı olsun. çok tatlı sıpa kulaklar süpermiş. ileride bu kulaklar sabit kalacak, vücudun geri kalanı büyüyeceği için kulakların bi esprisi kalmayacak. o yüzden şimdiden bol bol foto çek, yedeklerini tut vs lazım olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bende istiom yaw... kaça satan :D (mutlu olman dileinle)(düün kartı gibi oldu ama neyse :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Beslenir ki bu =) Çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 çükünü yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 hotdog! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Tekrar teşekkürler herkese. Tuvalet eğitimiyle ilgili yardımcı olabilecek deneyim veya tavsiyeleriniz var mı peki ? Gerçi daha çok küçük Mr. X, yinede tavsiyelerinize açığım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kasma tuvalet eğitimi çok fazla, en basit çözüm kafese koymak. ben öyle eğittim, gazeteymiş bilmemneymiş fıs. al bir kafes, koy kafese. köpekler öyle dar alanlarda kalırsa, olduğu yere çok çok çok zorlanmazsa yapmaz tuvaletini. kaç aylık bilmiyorum senin köpek (yazdıysan bakmaya üşeniyorum hehe), belli aşılarından sonra dışarı çıkarabilecek durumda olacaksın zaten. o dönemde, ben 50 dakikada bir dışarı çıkarıyordum. hayvan zaten, dışarının tadını aldı mı kolay kolay eve yapmaz. toprak kokusu olsun, yağmurun kokusu olsun bayılıyorlar. aferim diyeceksin, bisküvi vereceksin dışarı yaptığı zaman tuvaletini bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Anladım sağol =). Az kaldı bitmesine aşılarının, ondan sonra rahatım demek... Bu arada yaklaşık 2.5 aylık Mr. X. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Gelişmeler; - Otur komutunu öğrendi. - Tuvalet alışkanlığı 40% duruma geldi. (ne demekse sdfsd) * Hep gazeteyi tutturamıyor. * Garaja işemeyi seviyor.sdf. - Acıkınca kabını dövüyor. - Sahibine saygı sevgi öğrenildi. (yok artık, şaka) - İstiklal Mar... sdfsdf =), kısacası normal bi köpek gibi büyüyor işte. Aferin X'e. Selam söylüyor bücür herkese =) ps : Gazeteyi tutturdu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hehe hayırlı olsun diyelim ozaman. komutlara çok abanma mümkünse, yavruyken sıkılmasın bocalamasın ileride. 4-5 aylığı bekle en azından. en önemlisi bu arada hayır komutu. sürekli kullanma, bir de ben yapmadım zamanında ama yapmak gerekiyormuş. bir tane su tabancası al, yapmasını istemediği zaman hayır diip suratına sık. ciddiyim, işe yarıyor. bizimkinde de işe yaradı 2-3 günsonra masanın üstünden silahı alıp yedi. bir de ileride yatağında yatması fln sorun olabilir eğer yatırıyorsan şuan. ufaktan ufaktan posta koymaya başla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Saol Greeny, bi otur diyorum şimdilik, onuda yapıyor bücür. Onun dışında çok sıkılgan olduğu için pek yerinde durup dinlemiyor yaramaz =). Yatağıda şimdiden tek başına kullanıyor =P, neyse ki yatak bol sdfsd. Bunlarda yeni fotolar; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 oha bune ya hahaha süper yemin ederim. en son resim beni benden aldı fasdasd uzun ömürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar