Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. X

Quibble

Öne çıkan mesajlar

kasma tuvalet eğitimi çok fazla, en basit çözüm kafese koymak. ben öyle eğittim, gazeteymiş bilmemneymiş fıs. al bir kafes, koy kafese. köpekler öyle dar alanlarda kalırsa, olduğu yere çok çok çok zorlanmazsa yapmaz tuvaletini. kaç aylık bilmiyorum senin köpek (yazdıysan bakmaya üşeniyorum hehe), belli aşılarından sonra dışarı çıkarabilecek durumda olacaksın zaten. o dönemde, ben 50 dakikada bir dışarı çıkarıyordum. hayvan zaten, dışarının tadını aldı mı kolay kolay eve yapmaz. toprak kokusu olsun, yağmurun kokusu olsun bayılıyorlar. aferim diyeceksin, bisküvi vereceksin dışarı yaptığı zaman tuvaletini bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Gelişmeler;

- Otur komutunu öğrendi.
- Tuvalet alışkanlığı 40% duruma geldi. (ne demekse sdfsd)
* Hep gazeteyi tutturamıyor.
* Garaja işemeyi seviyor.sdf.

- Acıkınca kabını dövüyor.

- Sahibine saygı sevgi öğrenildi. (yok artık, şaka)
- İstiklal Mar...

sdfsdf =), kısacası normal bi köpek gibi büyüyor işte.

Aferin X'e.

Selam söylüyor bücür herkese =)

ps : Gazeteyi tutturdu. :P
Sosyal ağlarda paylaş

hehe hayırlı olsun diyelim ozaman. komutlara çok abanma mümkünse, yavruyken sıkılmasın bocalamasın ileride. 4-5 aylığı bekle en azından. en önemlisi bu arada hayır komutu. sürekli kullanma, bir de ben yapmadım zamanında ama yapmak gerekiyormuş. bir tane su tabancası al, yapmasını istemediği zaman hayır diip suratına sık. ciddiyim, işe yarıyor. bizimkinde de işe yaradı 2-3 günsonra masanın üstünden silahı alıp yedi. bir de ileride yatağında yatması fln sorun olabilir eğer yatırıyorsan şuan. ufaktan ufaktan posta koymaya başla hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...