Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 cnbc e izlediğim zaman sevememiştim bir türlü ama bayağa oluyor. bir daha izlemeyi düşünüyorum ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Bir de önemli bir konu olarak, bu dizi altyazıyla falan izlenmez heralde. Aynı anda konuşuyorlar çoğunlukla ve espriler mimiklere, tavırlara çok bağlı. Altyazı okuyucam diye dizinin çoğu kaçar. Maksimum keyif için sesini açıp altyazısız izleyin. Tabii burda ingilizce anlamak gibi bir sorun var, ama biraz Amerikan gençlik kültürünü bilen ve orta-üstü ingilizce bilen biri rahatlıkla anlar konuşulanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 burda okuduktan sonra izlemeye başladım, baya eğlenceli şimdilik :) başta gülmedimde sonra krize girdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 izlediğim en orijinal dizilerden biri. e2 den takip ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 charlie'nin dizi boyunca yazdığı garson kızla gerçek hayatta evliymiş.. kız hakkaten çok güzel ya içim gitti ama kesinlikle en iyi 2 bölüm: 1) Charlie wants an abortion 2) The Gang Solves the Gas Crisis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 izlemeye başladım bırakamadım lanet olsun uyucam uyamayamıyorum müthiş bişi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 what' up bitches! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Şahane dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Hızlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ban a koşarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ölümden ÖTE KÖY MÜ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Hahahaha. Lanet olsun. Birşeyler yaziyimde dolu gözüksün. Dizi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Boşver mod ilke burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 İlke yurt dışında değil miydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 evet de, bölüm ban'ı yersek açar işte onu diyorum. amerikaya dönücekti bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ya açmazsa. bne biraz biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Yani idare ederiz. Zaten ben buraya yazmıyorum hiç. Garbıca açarız oranın da mod tanıdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Çevre geniş. Ben kullanıyorum ama burayı. Sinema televizyon okudum. üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 efsane bolumlerden biride ; 3. sezonun 2. bolumu - "The Gang Gets Invincible" Charlie ve Frank (Danny Devito) asit kullandigi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kaç gündür 4 sezon 5x6 ın altyazısını bekliyorum çıkmıcak galiba:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 çok güzel bir dizi güldüğün şeylere sinirlendirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 burda duyunca indirdim, sınavdan geldikten sonra bi bölüm izliyim dedim ilk sezon bitti sdf mükemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 S2e4'ü unutamıyorum ya. Adı Mag Bangs Dennis Mom :D Charlie'nin annesi beni benden almıştı ya. Bide o bölümün sonu überdi şu bakışı unutamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar