BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ne sinir işmiş artifact martifek içi yaw her yer tehlikeli hedelerle dolu, deniz köpekbalıklarıyla dolu (bkz aşşaki şekil) çok da şahane oluyo böle ayaklar yukarda kafa suyun içinde falan, en küççük gemi için iki kişi lazım, böle yüzmek de olmuyo, boktan bi durummuş özetle artifek işi[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 tamed shark dene ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 denedim onu da sufermiş, ama diğerleri dost canlısı değilmiş pek[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 toa de su altının bu kadar güzel olcani hiç tahmin etmemiştim harbi büyelendim 1 gün çikmamıştım sudan ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 scout artifactleri lvllamayı dene ayağını suya bile sokmak istememeye başlayacağından eminim :lol:[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 belt of moon scrolları için o olayı yaşadım ben :) artifek olmadan scrollun peşine düştük, dedim 3/3 ler raremiş bari ilk ikisini alırım, başka artifekler için 2 tane 3/3 düştü de BoM için 1 ve 2 numaralı scroll düşmedi yani hesap edin nasıl bir rarity bu :) sudan zaten kafadan nefret ettim ben çünkü bir necro için berbat bir olay, bir kere ben petin cast etme ayarını hareketleriyle ayarlıyorum, tamam sesle de bunu ayarlamak mümkün ama kalabalık bir combatta her şeyi kontrol ederken kolay olmuyor o iş, ee suyun altında iken pet büyü yaparken bile yüzme işine kendini kaptırdığı için o anda cast ettiği büyünün hangi aşamasında olduğunu kestiremiyorum, bazen geç kalıyorum alıp başını gidiyor lol sürekli pasif/defans vs de gıcık ediyo adamı, dolayısıyla ben bu 3 boyutlu combatları sevmedim, ayağım yere basacak arkadaş ne böle yukardan tepene mob spawn olma olasılığı var lol[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 16 Mayıs 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ahah belt of moon 3 için baya kasmiştim ya düşmedi 1 saat krizlere girmiştim agrolar yüzünden zaten bom 3 düştükten sonra bida suya girmedim yetti bana :p [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 16 Mayıs 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben daha orda burda solo yapıldığı yazılan artifactin kendisini alamadım :p sağolsun guilddaşlarım çok istekliler bu konuda, kıçımızı havaya diktiler böle napalım ;)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar