xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Üniversite'de bölüm olarak Reklamcılık bölümünü seçmeyi planlıyorum ve girmeden önce açıkcası bilgilerimin üzerine bilgi katmak istiyorum ve tavsiye edeceğiniz okumam gereken kitaplar ya da göz gezdirmem gereken yerler vesaire var mıdır acaba ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 İletişim Bilimi hocamız bir kitap önermişti geçen dönem, İrfan Erdoğan - İletişimi Anlamak Biz gazetecilikte okuduğumuz için böyle ilk bölümlere baktık o kısa dönemde kişisel olarak ama kitap gayet sağlam. "Pazarın Pazar İçin Bilinç Yöntemi" diye başlayan ve "Reklamcılık" diye devam eden bölümler mevcut kitapta, aklında bulunsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bu kitabı sanırım sadece arkadaşlarım sayesinde bulup elime geçirebilirim. ama umarım e-book olarakta temin edebilirim. çok teşekkürler kitap hakkında bir kaç yazıları okudum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar