Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood On Their Eyes

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

MySpace

Merhaba ,

Trash tarzındaki yeni kaydımı dinleyip; gerek kayıt , gerek şarkı içeriği açısından yorum yaparsanız , eleştirirseniz çok sevinirim..

Bir 2:23 dakika ayırıp dinleyeceğinizi umuyorum. Dinleyici gözüyle de olur bu işlerle uğraşan bir kişinin gözünden de her türlü yapıcı eleştiriye açık.

Teşekkür
Sosyal ağlarda paylaş

baştan belirteyim trash'den nefret ederim. o yüzden dinlemek çok hoşuma gitti süper falan diyemeyeceğim. çünkü genel olarak dinlemekten hoşlanmıyorum.
ama müzikle ilgilenen biri olarak oturdum dinledim ve yorum yapmak istedim.

kötü yorumumla başlayayım.
-baterilerden komple nefret ettim. evet gerçekten çok başarısız buldum. bilmiyorum başkaları ya da sen ne düşünüyorsun. özellikle o introyu duyunca beynimden vurulmuşa döndüm diyebilirim. o derece kötü geldi:)

ama diğerleri; ritmler, mutelar, geçişler falan çok hoşuma gitti gerçekten. çok başarılı buldum.

ama şarkı tam tatmin etmiyor insanı, biraz daha üzerinde çalışılması gerektiğini düşünüyorum. yani şarkıyı dinleyince bi şarkı dinlemiş gibi değilde bi şarkının bi bölümünü dinlemiş gibi oldum çünkü vokaller hep aynı melodiyi başka sözlerle veriyor. bu da açıkçası beni biraz üzdü, hep aynı şeyi dinliyormuş gibi oldum.

(ha dersen bu sadece bir kayıttı, üstünde çalışıyorum, şarkı falan değildi eyvallah)

-soloyu adam gibi duyamadım. kayıttan olacak. ama güzeldi duyabildiğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler yorumlar için.
Davulların sesi de iyi olmadı yazdığım kendi de ama ilk yazdığım davul bunlar o yüzden normaldir düzelir :D. Drum machine değil bilgisayarda yaptım. Vokali geliştirmem gerek evet monoton gidiyor hep ben de fark ettim.

Bu şarkıyı güzel bi hale getirmek istedim de çok uğraştım sonra 3-4 kere baştan mix ve mastering yaptım ama istediğime yaklaşmadı o yüzden daha fazla uğraşmak istemedim. Yine de kendimi geliştirmek adına yorum almak istedim , iyi de oldu.

Yenilerinde daha geliştirmeye çalışıcam davulu ve vokali
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...