Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Bugun aldim bi tane.. aga ne boktan bi malzeme bu, icinde toz kaliyo ve baloncuk olu$uyor nefret ettim. 2 li paket wardi pic oldu attim.. yok mu bunun mantikli bi cozumu? Nedir yani illa silikon case falan mi beklicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ne marka aldın? Piyasadaki dokunmatik ekran furyası sağolsun bir sürü çin malı ekran koruyucu sticker var. İyisinden almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 tabii ki cin mali. ama boyle 0.99 luk olanlardan. 5800 icin yok hicbir yan urun $u anda. bizim telefon yeni olunca dedim ki ekrani cizmeyelim.. sanirim bir sure corap kullanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Bi marka bilsem kaliteli vereyim de, aklıma gelmiyor. iPhone kadar ince olsa deri kılıflardan al diyeceğim, o da olmaz. Çorap bence de evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar