Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 "Floating-point division by zero" exception (0xc000008e) at location 0x6e9d3d54 diyor ne yapabilirim acaba? oyunu ilk başlatırken diyor googleladım forumdaki o sayfasına girmiyor wow-eu nun :/ repair deneyecem şimdi ama çözmeyeck biliyorum çünkü bu oyun dosyalarıyla alakalı degil sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 repair da çalışmıyor ki ; floating point support not loaded diyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 patch notesa bakmayın 2 dk bana bakın bir yardım lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Sistem geri yuklemeden onceki bi tarihe yuklemeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ama wowu daha yeni kurdum hatta dün :/ zaten patchleri atmadan bu problem yoktu en son 3.0.8 e kadar attım işte sonuncusu herneyse en son açtığımda bu problemle karşılaştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 repair, bütün patch dosyaları sil, wtf-wts-wtb-wtlol-cache falan hepsini sil, öyle yap. interface addons fln. *pc ye res at* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 0xc000008 = donanım sorunları. 0xc000008e = kod durma hatası , herhangi bir memory free up programı filan var mı sende ? veya Hardiskin FAT 32 mi ? eger FAT 32 ise NTFS ye cevir. cogu durumda yardımcı oluyor. Bu hata sadece wowa ozel değil, herhangi bir program da yapabilir bunu, genelde hafıza sorunları ile olur. RAM lerin bozulmus olabilir yada yuklediğin bir programdan dolayı memory problemleri yasiyorsun.Xvid veya benzeri codec ve programlardan dolayı.hangi programı yukledi isen en son, ona gore arayıp bulman gerekebilir.Ve ya Ramleri bir tak cıkar , guzelcene yerlestir. yani herseyi yeni bastan kaldırman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ona benzer bir hata bendede olmuştu. Sorun anakartımın onboard ses kartı çalışır durumda iken (biosdan kapatmamıştım) aynı zamanda yeni aldıgım creative ses kartınında çalışıyor olmasıydı. Sesler ilk önce cızırtılı geliyordu ardındanda o şekilde bi hatadan sonra oyun kapanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Quo-Vadis? said: 0xc000008 = donanım sorunları. 0xc000008e = kod durma hatası , herhangi bir memory free up programı filan var mı sende ? veya Hardiskin FAT 32 mi ? eger FAT 32 ise NTFS ye cevir. cogu durumda yardımcı oluyor. Bu hata sadece wowa ozel değil, herhangi bir program da yapabilir bunu, genelde hafıza sorunları ile olur. RAM lerin bozulmus olabilir yada yuklediğin bir programdan dolayı memory problemleri yasiyorsun.Xvid veya benzeri codec ve programlardan dolayı.hangi programı yukledi isen en son, ona gore arayıp bulman gerekebilir.Ve ya Ramleri bir tak cıkar , guzelcene yerlestir. yani herseyi yeni bastan kaldırman gerekebilir.7 alet laptop donanım müdahalesi yapamam sonradan herhangi bir program kurmadım kurduysamda hatırlamıyorum...ntfs zaten fat değil bir bakayım çakışan falan bişiler var mı.. teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 obaa daemon tools kurmuştum en son onu kaldırayım dedim bu seferde tıklar tıklamaz runtime error diyor ben oynamayacam arkadaş bu oyunu :/ http://www.turkmmo.com/silkroad-genel/3205-yard305m-edin-lutfenruntime-error-bak305n-pls.html ahanda bundan aynısından neyse uğraşayım bakalım az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 run time error derken hangi hata runtime ,runtime error 429 gibi bir sey mi veriyor , yoksa sadece runtime error mu diyor. o zaman sende buyuk ihtimal library eksik. net framework 2.0 veya 3 veya 3.5 diye aratırsan googleden bulunur. hatta link surda gerci xp mi vista mı bilmiyorum senin OS ona gore gerekli olanı indirmen gerekecek. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 hatta ekran kartın ne senin ? onun surucusunu değiştirmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Anev pes be arkadaşım naptın alete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 re-installed windows.. şimdi warcraft 3 + frozen thronelarımı kuruyorum akşama wowu kuracam hadi bakalım =) ekran kartı ati mobility radeon hd3650 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ekran kartın ati ise mutlaka net frameworku kurman gerek catalyst onsuz calısmiyor. buyuk ihtimal de runtime error u net farmework olmadıgından o hatayı aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ovv o.O teşekkür ederim kurayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar