Enzelna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 halı sahada bi türlü boş zaman bulamayanlar için geliştirdiğimiz online rezervasyon sistemi. tarih ve saat seçtikten sonra size en uygun bölgedeki sahaları kolayca bulmanızı sağlayan bi sistem. dün beta yayınına açtık. üye olup siteyi gezip fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Fikir süper. Tasarım da gayet güzel ve işlevsel gözüküyor. "This application was created using the TRIAL version of the ASPx controls. Visit www.devexpress.com to obtain a licensed copy." uyarısı gözüme çarpan tek aksaklık gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzelna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yorumun için teşekkürler. beta aşamasında olduğumuz için kullandığımız componenti henüz satın almadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Rakipbul bayadır yapıyor bu işi? Tasarım güzel ve işlevsel olmuş. Sistemde sadece saha mı alabiliyoruz yoksa rakipte bulabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Benim rakipbul dan haberim yoktu. Yorumlarımı geri alıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 B.evler de saha aradim , adalar`da cikti . Saha fotolari arasinda C.Ronaldo falan var , demekki Adalar Spor Altyapidan yetismis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 çok çalım attım zamanında hırtoya, öğrendi bişiler abisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzelna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sitedeki verileri kendimiz girdik ronaldoyu ben ekledim test için :) rakipbul dan haberimiz vardı evet ama orada online rezervasyon yapılmıyor diye biliyorum, bizim sistemimizde rakipbuldan artı olarak maç tarihini ve saatini seçip uygun halısahaları bulabiliyorsunuz ve rezervasyon yapabiliyorsunuz kredi kartı ödemesi ile, ayrıca halı sahalara da rezervasyonlarını takip etmelerini sağlayacak bir sistemde geliştirdik. hotmail vardı eskiden ama sonra gmail çok daha üstün özelliklerle geldi, çok uç bir örnek oldu ama demek istediğimi anladınız sanırım :) arama sorununu şimdi farkettim hemen düzeltiyorum :) hepinize yorumlarınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Rakipbul'dada online rezervasyon yapılıyor yaklaşık bir yıldır ama sadece anlaştıkları sahalara. Fakat yönetimleri pek iyi değil. Alternatifleri olmadığı içinde gayet iyi durumdalar. Bi incelemeni tavsiye ederim sitelerini. Umarım onlara alternatif olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar