hunterx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Grim batol horde tarafında 14k gold satılıktır.Fiyat sondur.İstanbul ici elden istanbul dısındakiler bi arkadası vasıtasıyla yada once para sonra trade olarak gerceklesebilir.Fakat ben guven sorunu olucagından bunu pek istemiyorum o yuzden istanbul olması cok iyi olur.LvL 1 charda oldugundan ben migrate ile baska bi servera gidemem ama siz gelmeyi dusunurseniz artık ona bi indirim yapamam eski fiyatta oldugu gibi.İhtiyacı olan pm den irtibata gecebilir...
hunterx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Up! 10 gun icin gecerlidir...
hunterx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Up! Azıcıkta pazarlık var diyelimde zaten cazip olan fiyat biraz daha cazip gozuksun(tu)(:P)
hunterx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Yaklasık 1 hafta kaldı ilgilenen varsa kacırmasın(tu)
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 5 milyon veririm hah hah hahxD şizofren takılmışsın bir hafta ondan üzüldüm yazdım yoksa kötü bi niyetim yok..
hunterx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Eminim yotur trolluk yapmak istemissindir sadece.Neden sizofren takıldım dursada bisey olmazki gelince oynarım fakat baska acc da oldugundan acele ediyorum.Ama sagol trollenmen ilanımı uplamıs oldu sende bu iyiliginle yasamak zorundasın simdi>:D< kotu cocuk... 5 milyon ben sana vereyimde terket bidaha ugrama benim ilanıma!
hunterx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Son 5 gun fakat pazartesi gunune kadar rahatım.Fiyatıda indirdim. 14k gold = 175 YTL
camel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 olm biri alsın şunu ya param olsa ben alıcam :D
hunterx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ben sana parasız da veririm yeter ki sen iste...X(
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 abi bi arkadaşına falan aktar bari benim de içim acıyo gördükçe
hunterx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Acımasın iciniz ya hersey dusunuldu.Zaten benim acc da degil acc ımı ve diger ally tarafındaki goldlarımı sattım oyunda olamadıgımdan boyle forumlarda sizin gibilere katlanarak alıcı bulmaya calısıyoruz malesef. Uzun zamandır zaten lvl 1 charda duruyor ben yokken hacklenir filan hersey alınır ama o lvl 1 charda ki goldları nasıl anlatıcaz blizz e? bunun cevabı bir yolu varsa sole ben bırakırım bukadar ucuza bende satmak istemem.Paraya ihtiyacım yok baska bi acc da ve dedigim gibi 1 lvl char da durdugu icin usteliyorum.Sagolun trollesenizde up lıyorsunuz konumu yakınlarınıza bahsedin baska serverdan gelip alsa bile uygun fiyata suan migrate parası gidis-donus bileti kestim yani, gercekten ilgileniyorsanız kalabilirsiniz ama genelde sizin gibilerin yeri garbage oluyor orada kendi turunuzden bulup takılabilirsiniz...B)-
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 fazla tepki vermiyomusun ya? adamlar toplam 3 msj atmış zaten, hepside konuyla alakalı sayılır. troll falan pek yok burda. bu kafayla zor satarsın o goldları, bu begenmediğin forumda
hunterx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 begenmedigim degil sizin gibi adamlar cogaldı zaten 2. el bolumunde hepsi dalga gecmek babında atmıs o dogru buldugun adamların biri sıkısınca cogalıyorsunuz iste boyle ama altta kalmam merak etme burada cok fazla yazmıyorum sizin gibiler yuzunden işimi gorup gidiyorum.Troll yok diyorsun ama sende geldin simdi en azından 1 tane var yani.İşi, alıcagı olmadı halde gelip msj yazıyorsunuz ben hergun uplıyorum zaten merak etmeyin.Sizin sacmalayıpta attıgınız her msj dan dolayı yukarda kalıyor sagolun.Hakkınızı odeyemem.Evet 3 kisi var alıcı olmayan 3 kisi son zamanda azalmıstınız ama benim ilanımda bile 4 unuz barınabiliyorsunuz bravo birbirini destekleyip bitarafınızı(dişlerinizi en azından) göğe erdirmeye calısan troll surusu.Agır gelebilir sozlerim zaten gitmeden ya ben ban yicem ya siz ama cevapsız bırakmam merak etmeyin...
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 sakin ben troll felan göremedim pek gereksiz her mesaja troll dersek işimiz iş az sakin lütfen.
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 gömlek kravatla mesaj atalım artık bi troll ögrenmişsiniz gidiyor ha cidden üzülüyodum goldlar elinde patlıycak diye ama
hunterx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Suanda olmasan bile buyuyunce trollenicegin kesin.Neyse isi olmayan adamlar msj atınca sakinligimi koruyamam kusura bakmayın merak etme elimde kalmaz senin 2 senede yapıcagın charı ve goldları 3 ayda yaptım ve iyi de para kazandım.Bu kalan ufak mebla yı kontrol edemeyecegim bir acc da durdugundan elden cıkartmak istedim askere gidecegimden usteliyorum cunku 3 gun kaldı.Sadece burada da degil.Nekadar gereksiz adam oldugunu bilgidim halde burada da bir ilanım olsun dedim alıcısıda hazır parayı toparlamaya calısıyor elimde kalırsa ona veririm ama isimi sansa bırakmayıp saglam alıcılar aradım.Ama banada sarıcagınızı nerden bileyim hala duzgun bisey yapıyormus gibi savunuyorsun.Neyse cevap yazanda kabahat istedigin seyi yaz postumu uplamaktan baska bisey yapmazsın yarın yine gel biseyler yazda beni yorma...
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hunterx said: Suanda olmasan bile buyuyunce trollenicegin kesin. rofl!
Rdoann Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hunterx said: Suanda olmasan bile buyuyunce trollenicegin kesin.Neyse isi olmayan adamlar msj atınca sakinligimi koruyamam kusura bakmayın merak etme elimde kalmaz senin 2 senede yapıcagın charı ve goldları 3 ayda yaptım ve iyi de para kazandım.Bu kalan ufak mebla yı kontrol edemeyecegim bir acc da durdugundan elden cıkartmak istedim askere gidecegimden usteliyorum cunku 3 gun kaldı.Sadece burada da degil.Nekadar gereksiz adam oldugunu bilgidim halde burada da bir ilanım olsun dedim alıcısıda hazır parayı toparlamaya calısıyor elimde kalırsa ona veririm ama isimi sansa bırakmayıp saglam alıcılar aradım.Ama banada sarıcagınızı nerden bileyim hala duzgun bisey yapıyormus gibi savunuyorsun.Neyse cevap yazanda kabahat istedigin seyi yaz postumu uplamaktan baska bisey yapmazsın yarın yine gel biseyler yazda beni yorma... Şu sözlerinle o troll yaptıklarını söylediğin insanların kat kat altına inmişsin süpersin.Şu kadar char yaptım şöle gold yaptım demekle adam mı olunuomuş,bu boş muhabbetlerle trolluğe sen ortam hazırlıosn.Evet cevap yazanda kabahat sana sen git de askere biraz ıslah etsinler seni.Gerginsin sanırım.
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hunterx said: senin 2 senede yapıcagın charı ve goldları 3 ayda yaptım get a life. hunterx said: boyle forumlarda sizin gibilere katlanarak alıcı bulmaya calısıyoruz malesef. hunterx said: burada cok fazla yazmıyorum sizin gibiler yuzunden işimi gorup gidiyorum hunterx said: Nekadar gereksiz adam oldugunu bilgidim halde burada da bir ilanım olsun dedim kkthxbye. Senin deyiminle bu trollüğü hakkınla kazandın sen. Kafayı yemiş gibi hareket ediyorsun, sakin.
Öne çıkan mesajlar