xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Didgeridoo çalanlar var mı? Varsa çok iyi olcekde o yüzden. öptm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ben varım canums. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 hadi ya. bak bu iyi oldu. şimdi bu circular breathe olayı ile yaklaşık 2 haftadır hatta 2 hafta bile geçmiş olabilir uğraşıyorum fakat teknik olarak bir sorunum var herhalde. brighton'da bunun eğitimini almak için araştırdım ama hocalar genellikle nisan civarları geliyormuş. bana söyleyebileceğin teknik ve ya tutorial videoları falan var mıdır ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 circular breathing çalışabilmek için yapabileceğin en güzel şey ağzına su doldurup yanak kaslarını sıkarak o suyu dışarıya atmaya çalışmak olacaktır. bunu yaparken de bir yandan nefes alabiliyorsan olmaya bir adım daha yaklaşmışsın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 anladim ve gorsel olarakta kavramak icin video bulur ve paylasirsan senin yanak kaslarini severim, söz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 youtube a didgeridoo circular breathing çıkınca baya bişey çıktı.. bi bak istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Hmm.. Pekala bir bakayım o halde. Bir sorum şeyim olduğunda yine buyurabilirm ben buraya o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 shaman ayini müziği direk çok acayipmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 olacak olacak. az kaldı yapıcam ben bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar