Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Philips Xenium'lar (veya diğer marka eşdeğerleri)

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Kız arkadaşımın miladını oldukça doldurmuş bir telefonu var, ikincil hattı taşımak için doğru düzgün mesaj bile atmayacağı bir telefon lazım.

Şarj ve fiyat faktörleri nedeniyle Philips'in meşhur Xenium serisini düşünüyorum da, geçen gün bir arkadaşta ufak kapaklı modelini denedim, ses kalitesi çok kötüydü. Çatlak ve tizdi yani resmen. Menüsü biraz yavaştı ilkelliğine rağmen, mesaj konusunda da şikayetleri vardı kendisinin. Gelen mesajları SIM karta kaydediyormuş, telefona kaydetmiyormuş, 15 tanede doluyormuş falan. Bunlar çok kullanışsız şeyler malum.

Özetle kriterler; az iş yapsın ama yaptığı işleri iyi yapsın, özellikle hoparlör/mikrofon kalitesi bazında. Pili de mümkün olduğunca uzun gitsin. Fiyatı 200 TL altında olsun, boyutu da mümkün olduğunca ufak olsun.

Var mı böyle önerileriniz? Kullanıp memnun olanların yorumları tercih sebebidir, iyi bildiğim bir Xenium'un bu kadar rezalet çıkması duyumlara olan güvenimi azalttı :p Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

walla 250 lira civarina E50 var ki, 6300 gibi fiyat/performansi yuksek bir alet.

tavsiye ederim. Yani 100 liralik modellerde genelde arttirilabilir hafiza yok, tipleri bi boka benzemiyor. 50 lira daha verip buna cikmak daha mantikli, ama kiz arkada$inin bilecegi i$.

E 50

yani 9 gun bekleme suresi, 6.5 saat konu$ma suresi.

70mb dahili + arttirilabilir bellek.

Baya ince, $ik, kullani$li bir telefon.
Sosyal ağlarda paylaş

alperozg said:
samsung alabilirsin,70-80 tl ye kapaklı, hafif ve boyutuda ufak telefonları var

edit link: http://www.ceptown.com/fiyatkarsilastirma/883/detay/

Bende bu var 2. hatta. "En ucuz neyiniz var alıyorum" diyerekten aldım.

Ama çok memnunum. Malzeme kalitesi iyi, çok kompakt ve hafif, pil ömrü çok iyi.Ses kalitesi epey yüksek. Tuşları da büyük olduğu için mesaj yazmak kolay...

Wap, renkli ekran, handsfree falan da var...
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:

Ama çok memnunum. Malzeme kalitesi iyi, çok kompakt ve hafif, pil ömrü çok iyi.Ses kalitesi epey yüksek. Tuşları da büyük olduğu için mesaj yazmak kolay...

Wap, renkli ekran, handsfree falan da var...

bende 1 hafta kadar kullandım telefonu test etmiş olarak öneriyorum zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende xenium 500 var.Mesajları sim karta felan kaydetmiyor,telefona kaydediyor.Ses kalitesini bilemicem ben telefondan müzik dinlemem.Mesaj atmada sorun yaşamadım ama tuş takımı kalitesiz.Menülerde biraz yavaş ama şarjı 3.5 hafta gidiyor:D.Birde fotograf çekme kalitesi inanılmaz düşük,telefonla foto çeken tiplerdensen sakın alma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...