Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Sabah kalktığımda ekran bu hale geldi tekrar. Ekran saydam bir hal aldı. Herşeyin rengi bir acaip. Daha öncede başıma gelmişti ekran kartına bişeyler oldu diye recovery yaptım düzeldi. Fakat ekran kartında bir sorun yok WoW oynayabiliyorum rahatlıkla. Sorunun kaynağı ne olabilir? Yada sorunun ismi nedir nasıl aratabilirim nasıl çözüm yolu bulabilirim? Recovery yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Yok mu herhangi bir fikri olan? Recoveryi basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Desktop renk ayarların bir şekilde aşağı kaymış olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Şöyle bir durum var bilgisayar ilk açıldığında renk durumu normal fakat 25-30 saniye sonra bu hale dönüyor edit: Yalnız resme baktım düzgün gözüküyor. Recovery attım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 sorun monitördeydi sanırım zira ss normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ss normal evet yeni fark ettim. Fakat recoveryi yapınca düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Sana oyle gelmis olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar