Shadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ya bende eski bir pc var, 6-7 yıllık bi makina oluyor kendisi. bikaç ay önceye kadar bir sorunu yoktu. 3 ay kadar önce bigün ekrana görüntü gelmemeye başladı tamirciye götürdüm, psu bozuk dendi. başka psu taktık falan neyse çalıştı bi süre daha sorunsuz. son 1 aydır ise, başka başka sorunlar çıkartıyo. örneğin firefox veya msn zırt pırt çöküyo veya bi çok programı kurarken bozuk arşiv hatası veriyor, tekrar tekrar indirmeme rağmen. dün ise iyice azıttı ve artık windows kurarken bile hata veriyo, kurulum dosyalarını hddye atarken dosyalar bozuk falan diyo. oysaki farklı farklı xp cdleri deniyorum ve sağlam hepside!? hddyi yeni almıştım ve buna ragmen belki bozuktur dedim, gittim başka bi 2. el hdd aldım ama gene aynı sonuç cıktı. sizce ne yapmam gerek, arıza neden kaynaklı olabilir!? pcnin özellikleri: MSI kt4av board amd 2500 barton cpu 1.5gb 333mhz ram geforce 5200 ekran kartı 160 ve 40lık seagate hddler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yüksek ihtimal ram bozulmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Benzer bir sorun yıllar önce olmuştu bana. Kurmak istediğim programların %90'nında bambaşka hatalar verip sanki dosya bozuk gibi gösteriyordu. Sebebi sabit diskimmiş. İmkanın varsa harddiskini başka bir PC'ye takıp dene, sorun yoksa ramlerini aynı şekilde dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Selam, Optik sürücü bana buna benzer dengesiz sorunlar yaşatmıştı zamanında. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Rawkon said: yüksek ihtimal ram bozulmuştur... ya 3x500mb ram var. tek slot veya 2-3 slot olacak şekilde bin türlü combo yaptım ama bişi değişmedi. hdd ise yeni 2-3 aylık bi disk ama bende ondan şüphelendiğim için, onu servise gönderdim ve gittim başka bi hdd daha aldım. ancak bişi değişmedi sorunlar sürdü. psuda yeni değişmişti, yani açıkcası garip bi arıza bi türlü çözemedim sebebini:( anakartın IDE controllerında veya kuzey-güney köprülerinde bişimi var acaba, artık onuda olasılıklar arasına aldım valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 anakart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 cd/dvd sürücü tozlanmıştır yüksek ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar