Dygrogrand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yaw ben bu oyuna başladım şimdi... biraz geç olabilir ama neyse.. biraz ilerledim kız karakterle geldim bi polis merkezine saveledim sonra çıktım oyundan yeniden loadlamaya çalışınca bu leon'un(oyundaki erkek karakter)datası diyor oyun... bu sorunu nasıl çözebileceğim var mı ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Haaaaaa... Yaş 12-13 Resident evil 2 hayranıydım varya Süperdi Leon lada Claire lede bitirmiştim oyunu ilk başta leonla bitir en kolayı cünki sonra diğer tarafta başlıyorsun kızla veSenaryolar değişiyor.işte kız ufak bir kız buluyo bunun annesi ve babası umbrella viruscü şirketinde calısıyolardı Patlama sonucu ikiside namaz kıldı ve bu nası olduysa kurtuldu (eeheh) (büyük olan)Kızın derdi Kardeşini mrk ediyo ve geliyo görüyo neler oldugunu ve kardeşininde zombi olduğunu düşünüyo Leon sa Yeni bir polis olma hevesiyle altına 4500$ lık jeepi cekiyor ve racoon city e ulaşıyor :) neyse anlatmiyimde.sorununu biraz daha acarmısın?[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ben şimdi sakladım oyunu normal daktilodan sonra biraz ileride oyun windowsa döndü (arada yapıyor) ben de load edeyim dedim girdim loada.. bastım.. "this is leon's data" diyor. yani sanki adamla oynamışım gibi.. ama ben kızla oynuyorum. diğer cdyi takıp loadlamayı denedim bu seferde load failed dio.. :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 cd kopyamı?[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ondandır büyük ihtimal capcomun uyuzlugumu desem RE3 ü aldım bende save kapalı :) haaaa allah bilir senınkinde install yoktur ??[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ya bi dk resident evil PC ye mi çıktı.ANNAAAA!!ben?bi oyunun olduğunu bilmicem????atıcam kendimi böhühhüüh[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 levie çok eski bir oyun ki bu re2 :) ayrıca re3'de de save aynı şekildeydi onu da oynamıştım az bir süre oyun içinde karşılaştığın daktilolarla saveleyebiliosun yani her istediğinde savelenmio[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 kardeş bişe diyimmi Senın makınaya bişe oldu yada Cd install edilmıo eğer install edilmıosa cd (direk oyun icine kopyalanmıs) den oynuyosun ve save mave yapamıysun[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 yok yaw ondan deil... gayet de install ettim yani :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar