Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rifleman Sorunsalı

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar şimdi bu soru daha once mutlaka sorulmuştur ve o konuları da okudum çoğunu aslında ama hala ya ben çok beceriksizim ya da bunda bi iş var yani o kadar ava çıkmama flm rağmen riflemani hiç de denildiği gibi 1-2 gunde masterlayamadım tam tersi daha ilk slotları bile dolduramadım nedir bunun yolu kolay bir yolu ya da kolay bir yer var mıdır başak bir forumda arkadaşın biri point blank area 1 kullan demiş kullanıyorum ama fark yok guçlu yaratıklar bana mısın demiyor 4-5 vuruşta indiriyor... bi de t21 kullan demişler bende laser rifle var silced ve ozellikleri satışta olan t21lerden çok daha iyi ama ona rağmen t21 almak gerekir mi experience gain açısından? yani bir bildiği olan varsa yazarsa sevinirim bi de ben hunter slotlarını doldurdum scout da ama sadece ustunde hunter yazıyor başak bir işe yaramıyor mu bu?
şimdiden teşekkürler arada serverım aşşada yazyıor imzamda...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

hangi silahı kullandığın önemli değil. önemli olan kendi seviyende(ve senden yüksek) npclerden bol bol doğramak. önce istersen bir dokotora bufflat kendini. sonra güzelinden bir zırh giy ve çık dağlara taşlara. mümkün oldukça conselament ve mindshot kullan. böylece rakiplerin seni farketmeden haklarını yarı yarıya azaltabilirsin. hatta şanslıysan farkedilmeden öldürmüş bile olursun. böyle böyle 7/24 kasman gerekli. yoksa günde 1 saatle 2 günde olmaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

anladım cevabın için sağol bufflatmayı hiç denemedim 7-8 k vermek gereksiz geliyor avlanmak için ama zırh giymek için de bufflatmak gerek tabi composite bacak bot ve eldiven var sadece onlar bile baya etkiliyor neyse bi de oyle deneyim bakalım ama composite in diğer parçaları toplamak biraz zaman alcak tabi :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

1- Experince kasarken asla ve asla composite kullanma. Ubese Full suit satin al ve onu giy.

nedeni cok basit hem cok ucuz hem kinetik resisti 70. cok dusuk encunbrance.

2- Kesin ve kesin buff lan. eger novice rifleman sen endor a git orda t21 yada jawaion rifle kullan. creature lari examine et stun protect i olmayanlara jawa ion kullan. endorda ozellikle bolle bol stomper
gurreck forest stalker
lanterd bird
crazy gurreck

bunlara saldir. kolay olurler 3200 min exp verirler. en once en sol agaci bitir sonra counter sniping den git 2. box i aldiginda dxr6b rifle bulup guzel dmg slice li onu kullanmaya basla. ben t21 i hic kullanmadim endorda ve 2 gunde bitti saat olarakta 24 saat falan. 2 gorev aldim research outpost tan ona giderken yolda gorduklerime daldim 1 buff suresinde 2 gorev aliyodum zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

eh be kardesim buflanmadan nası hayvam oldurecen anlamadım ben, onu bırak sılahın costlarını nası karsılıyosun adamı peynır gıbı yer bu hayvanlar tabıı dantooınede avlandıgını farz ederek konusuyorum. ole concealle falan olmaz o ıs gıyecen ubese yapacan bı gusel buff, takacan pwr up alacan quenker mıssıon. dusecen yola laıre 14 m de duracan yapacan kneel basacan point blank area her yaratiga aynı anda 500 koyar yalnız burada da trıck var targetın laır olacak hayvanlar deıl yoksa cok mıss ceker.buff a verecegın 7 8 k 2 gorev parası etmez. bu 1, 2 cısı ıse bır buff suresınde; 10 dk da 2 laır alırsın kı ortalama 3 saat buff suresınde kazanacagıın para 5k dan 180 k yapar bu senın pwr upınıda yedıgın yemegıde buffı da cıkaratır . yok ben illa ole gezecem diosan bı omur boyu ugrasırsın. bu arada bı gruba gır ve gorevlerı tek basına yap bolece bir lairden 18 quenker cıkar laırle beraber 19 carp 3 esittir lair bası xp 57k xp yapar bebelerı cık temızınden 40k xp turda 80 k (10dk) bir buff suresinde 18-19 tur dedik oda esittir 1520000 xp yapar buda yanlis hatirlamiyosam 1 stunu komple doldurur devam edecek olursak 3 buffta rifle biter keza 1 stunda zaten bu arada aldigin xp lerden gelen combat xp lerle kendi kendine dolacak. 3 buff suresıde totalde 9 saat yapar . cok online olamadigini farzedersek 3 gunde maksımıum bitmesi gerekir gerisine yazik. silah cok farketmez ama ben t21 derim heavy piercing ozelligi denk silahlardan dahi daha ustun atıs gucu verır hayvan ister armor tasısın ıster tasımasın ama daha hızlı yapmak ıstıyom dıosan ve elındekı laser rıfle ın speedı yuksekse tabıkı onu kullan.

bu sadece rifle icin deil tum ranged lar icin gecerli denenmis ve tum combat masterlari tamamlamis biri tarafundan refere edilen yontemdir.keza melee ler icinde yontem aynıdır tek fark rangedda novice marksmanden itibaren kullanılabılırken, melee de genelde bu ozellık spın attacklarla yapılırkı bu da brawlerda hangı meslekteysenız onun 4. kutusunda gelir ve bunun la prof masterlanır, kı yukarıda rangedları refere eden sahıs aynı zamanda tum melee proflarıda masterlamıstır.

tabıkı o sahıs benım :)[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 11 Mayıs 2004 07:28 tarihinde demiş ki:
anladım cevabın için sağol bufflatmayı hiç denemedim 7-8 k vermek gereksiz geliyor avlanmak için

en az 2 saat sürse buff
2 saatte 1-2 missionda zaten buff parasını çıkarırsın
eh sonrada avlanmana bakarsın mis gibi
Sosyal ağlarda paylaş

yani diyorsunuz ki composite ı çıkart ubese armor giy t21 veya jawaion rifle al ve dantooine de quenker miison alım bi de alırken solo group olayına gireyim daha çok yaratık çıkması için ateş ederken de 15 metre mesafeden laira pba1 le ateş etcem boyle 9 saatte biter bu iş diyorsunuz ozeti bu mudur?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

Evt ben oluyorum =p 1. holomu ağır ağır aldım (rifleman) sonra coştum 28. prof a kadar nonstop kastım haha
Popda kasıyordu ama vazgeçti! dönek =([signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bak ben daha yeni rifleman kastim. Oncelikle oyuna prime time zamaninda gir mesela 18.00 - 24.00 arasi. Ilk once bufflan, al bi ubese veya composite cok onemli degil. Sonra al birkac tane cok temiz damageli veya speedli rifle ( ben 5.2 speedli bir t21 kullandim )

Sonra git genosian cave'e , orda girdikten birkac oda sonra bir tane sonsuz spawn odasi var , boyle yaklasik 10-12 tane yaratik bi arada spawn oluyor. Orda mutlaka ama mutlaka 1-2 tane meleeci player olur ve cikanlarin hepsini keserler. Sen odaya bakan koridorun en sonuna gidicen ama cok gitme ordaki droideka seni goremesin yani.

Neyse yat orda yere +50 oluyo zaten kafadan accuracy. Sonra cikana ates et. Tab + attack macrosu. Hic ozel attack falan da kullanmana gerek yok. 1k-2k xp aliyosun ama surekli aliyosun 1 saniye bile durmadan, hemde hic gucun gitmiyor sana dalan eden yok. Yani utanmasan buffsiz git, ama armorun olsun.

2 gunde masterlarsin ki hesaplarsan 6+6= 12 saat ediyor.[signature][hline]
Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Sosyal ağlarda paylaş

Sana speed slice rifle lazim herseyden once. 60 ubese kurtarir. Hem de pek ucuzdur. Ancak herehangibir melee profun yoksa melee mitigatiounun yok demektir ve dusuk defensela cok vurulursun ve hasar alirsin. Ubese ucuzdur ama conditionu compositein yarisi kadardir. Hangi tufegi kullansan olur, iyi bir laser veya speed sliceli bi t-21. Bide rifleman icin stat migration i ayarlaman lazim. Ozellikle t-21 ve laser cok mind kullanir.Onun icin yuksek focus lazim. Eger insansan focusunu 1100 e cikar, ubese gitdikten sonra 1 brandy bile seni rahat kurtarir. Hic mind harcamadan speciallari kullanirsin. Combat exp sana daha cok hiz verir. Unutma onemli olan saniye basina yaptigin hasardir. Ozellikle area attacklarda bu fark daha cok belirir.Armor dan sonra 1500 focusun olmaliki kendine hic zarar vermeyesin. Gezegene gelince neresi olsa olur. Cok farkmaz. Geo cave seni su halinle asar. Ozellikle yardimci bi combat profun yoksa. Iyi avlar.[signature][hline]Est Sularus oth Mithas
Sosyal ağlarda paylaş

yok o kısmı anladım o kadar cahil değilim sonuçta 2 haftadır full oynuyorum oyunu focusum o kadar yuksek değil ama ve onu o dereceye nasıl getircem bilmiyorum yani nelerden kısman gerek bana iyi bir rifleman stat larını ama hepsini yazabilcek biri var mı bnm şu an health action 800 mind 900 kalanları da secondarylere dağıttım ama focus 500 mu ne oyle bişi onları nasıl ayarlamak lazım bi de bu yeni imaeg designer zımbırtısı çıktı şimdi stat migration için artık bi image designer mı gerek çok saçma olmuş ama olay bu mudur?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

benim statlarim
1100
400
400
400
400
400
1100
800
400

armor giyince modification oluyo buff gittikten sonra alt pool larin 1/1 kaliyo sorun olmaz o yuzden. healti 1100 yapmamin nedeni melee adam genelde healtten indiriyor seni. action a vurulan dmg daha az ondan dolayi onu yuksek tuttumki daha uzun ayakta kalayim.

kimisi 400 yapar sende ole yapabilirsin eger template yapicaksan. ozaman facus willpower i max yap derim.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya healti 400 yaparsam direk yatarım yere ki actiona da çok az geldi bana sanki 400 hadi pvpde bilemicem de pvm de zor gibi actiona vuran yaratık çok...
arada dediğini deneyecem oyunda bir ama hala image designer olayını anlamış değilim nasıl stat migrate ediyoruz bundan sonra?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi dün ilk defa bufflandım guzel oluyor zorluk seviyesi 40 olan mission aldım tek başıma bitirdim ama ikinciye gittim dantooine de bi garip bi yaratık geldi ben mindi bufflatmamaıştım sadece healt ve action statlarını bufflatmıştım mindı da vasarian yiyerek arttırmıştım 1600 flm olmuştu ama bu yarataık oyle bir daldı ki olmesine 1 atış kala o beni oldurdu bufflar da gitti olunce gitmesi kotu olmuş saçma değil ama kotu ayrıca bu quenker dediğiniz savage quenker mi yoksa ancient quenker de varmış galiba sizin dediğiniz hangisi
ayrıca şu an bir laser rifle bir de tusken rifle var speedi iyi olan onlarla kasıyorum 400 500 vuruyor laserla bazen 1 k vurduğu bile oluyor iyi midir?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...