Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 FOXU AÇIN ACİL MEMONUN PROGRAMI KOMEDİ SDAGFDSAGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Şu kedisi olan kızı benden başka seven var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bilmiyorumda o zahida mı ne komedi ya of of kaç yaşında lan o 100 yaşna gelmiş gencim die cıkmış iğürenç.2 3 tane taş vardı ama dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 sarışın programı mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Quibble said: Şu kedisi olan kızı benden başka seven var mı ? hastasıyım, çok tatlı. kız dediğin böyle olucak fazla düşünmücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 foxu açtım. sarışın, süzme tipli bi kız; "ay ben sizin sorularınızdan çok sıkılıyorum ama sallıyarak cevaplayoram, tutuyoda biliomısanaaaz öhehöheha" gibi bişey söylüyodu. Televizyonu kapadım. Reyting vermeyin şöyle programlara. Bi de güzel olsalar he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 balık etli (şişman hatta) en önde oynayan siyahlı kız kalite kontrolden geçmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 mükemmel bir program ya tam mehmet ali erbillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Denn said: foxu açtım. sarışın, süzme tipli bi kız; "ay ben sizin sorularınızdan çok sıkılıyorum ama sallıyarak cevaplayoram, tutuyoda biliomısanaaaz öhehöheha" gibi bişey söylüyodu. Televizyonu kapadım. Reyting vermeyin şöyle programlara. Bi de güzel olsalar he. belden aşağı espiri yapan mehmet ali'den başka showmen kaldımı ? Bazen öyle ince espiriler yapıyo ki hem rtük'ten sıyrılıyor hem milleti koparıyor... Bende Acun gibi tiplere uyuz oluyorum. Yok Boca'nın 1 senede 15 maçına gitmiş odur budur hayatı palavra...... 1 mehmet ali daha yok yani :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 elesso said: Quibble said: Şu kedisi olan kızı benden başka seven var mı ? hastasıyım, çok tatlı. kız dediğin böyle olucak fazla düşünmücek. aynen aynen !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 foto koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 BÜYÜK PAYLAŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 said: YA KEDİCİK BU HAFTA ELENİCEK GALİBA AMA MAHMET ALİ SEN O KIZI ELERSEN STÜDYOYU BAŞINIZA YIKARIM TAMAM MI ANLADINIZMI KEDİCİK YORUMUMU GÖRÜRSEN YAYINDAN BANA SELAM YOLLARMISIN BEN DAHA 10 YAŞINDAYIM AYRICA SEN 50 SARIŞININ DEĞİL 1.00000000000 SARIŞININ EB GÜZELİSİN NOLUR BANA SELAM YOLLA NOLUR SANA YALVARIYORUM TAMAMI AYRICA KÖTÜ YORUM YAZMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 gözüm kanadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 anaa kızlara çirkin falan demiştik onlar da gitmiş *hala şoku atlamamış insan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar