Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 arkadaslar daocu yaklasik 1 senedir oynuyorum ve real da bulustugum tek kisi bukalemun simdiye kadar 8 may cumartesi aksami bi bulusma yapalim diyorum (istanbul ici) guzelce toplanir biyerele gider icer egleniriz daoc muhabbetide alir yurur birbirimizi taniriz sevisiriz koklasiriz :) neyse fazla uzatmiyim dicegim budur :) eu us butun serverlar davetli tabi bunu soylemek bile osuma gitmiyo ama bazi kisiler cekinebilir vs o yuzden belirtmek istedim neyse simdi nabiz tutalim biraz yeterli sayida kisi toplaninca bi saat belirleriz ona gore yarin bulusuruz :) lutfen guduz demeyin gunesten nefret ederim ![signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 gündüz...[signature][hline] And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?!
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bursaya gelin bence gunduz vakti(dayak yicaz gibi bi his var içimde)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
Spectacular Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 direk yarin olursa yeterli kisi gelmez bence daha sonraki bir tarihi ayarliyalim gelen kisi sayisi artar cunku yarina programi filan olabilir cogu kisinin...[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 haklisin tabi herkes benim gibi nerd deil :P[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ben gelirim ama en az 1 hafta önceden herkeze uygun bir tarih belirlenmesi lazim[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Tugrul/Nilufer Druid/Enchantress - Guardians of Valor/Tristan
Spartan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yer ve zaman uygun olursa uğrarım.[signature][hline]Spartas Stedwel - LvL 45 Friar of "The Hun"
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 iST içi vede 1 hafta öncesi haber verilirse bende gelmek isterim...[signature][hline]Azo [LVL42 Sorc] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bana gecede olur gündüzde...Anadolu , Avrupa seçim yapalım yeter[signature][hline]Azo [LVL42 Sorc] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hadi harbiden organize edip eski gunleri yad edelim :) bu cumartesi akşam uygun mu herkes icin? ayin 15 i yani[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Harbiden beyler bu c.tesi gecesi uygunmu...taksim veya n.taşı yaparık... Anadolu yakasını ben toparlarım... Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL48 Sorc] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bana uyar gun saat soyleyin orda olurum[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bu cumartesi saat aksam saat 8 de Taksim Gitarda bulusalim. bilmeyenler icin mc den sonra sag tarafda cami varya hah iste camiden sonra soldaki ilk sokak istiklal ustundeki garanti bankasinin sokagi.[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 gitarda olmasa bulusma :([signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 noldu gitar la ne sorunun varki? gel yahu hallederiz bir sorunun varsa tanidik hepsi hem 70 ligi 4 kagida iceriz :)[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 yok bi sorunum yokta mekanda hos ama olmaz iste biton yer var baska mekanmi bulamadin :P[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Spartan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 gitarda birbirimizi duymayiz bile o karambolde. kadıköy rock pub olabilir mesela?[signature][hline]Spartas Stedwel - LvL 46 Friar of "The Hun"
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 herkes bisi diyo ben sustum abi cogunluk nereye derse orasi olsun ben cogunluga uymayi daha uygun goruyorum[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 9L4 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 4L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L8 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 5L0 - Kay Sadettin Tekbot lvl 50 Canavar Uzmanı
Spartan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Fikir sunuyorum ortaya.herkes bişey diyosu yok.fikir sunmassak yatar yani.[signature][hline]Spartas Stedwel - LvL 46 Friar of "The Hun"
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bana uyar yer farketmez amaç sizlerler tanışmak...karar verin ama...bugün belirleseniz iyi olur.... Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL48 Sorc] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz"
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 gelecek hafta cumartesi Roxy saat gece 11:30 o zaman[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Öne çıkan mesajlar