Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divx Filmleri Dvd'ye Çekme ve Altyazı Problemi

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Elimde birkaç tane divx formatında film var. Bunları dvdye çekmek istiyorum. Bir kere denedim altyazıları ile beraber çekmeyi ancak başaramadım. Filmlerin birini oynatabildim dvd playerda diğeri çalışmadı. Neyse tam olarak ne yapmam gerektiğini anlatabilecek biri var mı ?
Ne şekilde atıyım filimleri ve altyazıları ki sorunsuz bir şekilde dvd player'dan izleyebileyim. Ha bir de önceden bir kere yapmıştım olmuştu bu sefer ama altyazılarda türkçe karakterler sorunluydu yani dvd playerda oynatınca sorunluydu ancak bilgisayarda oynattığımda normal sorunsuz türkçeydi.

Yardım edebilecek olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

divx oynatma desteği varmı dvd playerında yoksa divxleri klasik dvd palyerların oynatabileceği formatamı çevirip atıyosun?

divx oynatma desteği varsa dikkat etmen gereken tek şey alt yazıyla filmin aynı klasörde olması ve isimlerinin aynı olması.

"titanic.avi" "titanic.src" gibi.

türkçe karakter sorunuda çözülemiyo diye biliyorum, alırken türkçe karakter desteği olup olmadığını iyi incelemek gerekiyo .

bide flash disk destekleyen divxplayerlar çok süper yanına alıyosun 30 liraya 8 gblık bi flash disk sonrasında dvd ye çekme derdi falan kalmıyo, öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso'nun söyledikleri doğru. birşeyler ekliyim.
biz geçenlerde arçelik dvd player aldık. türkçe altyazıda problem yok. acaba türk malı olduğu için mi bilemiyorum. bir de kullanma kılavuzuna bakıcaksın. orada altyazı destekleyip desteklemediğini ve hangi formatları (.sub .srt ...) desteklediği yazar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...