Cd- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Çoğu bilindik fakat The Eclipse of Mars diye bişi buldum deneyin mutlaka: Bilgisayarların renk paletinde "gerçek cyan" yokmuş bu ilüzyonla görebiliyomuşuz öyle diyir.. Kırmızı yuvarlağın ortasındaki beyaz noktaya bakıyoruz yaklaşık 2 dakika boyunca sonra kafamızı resimden yavaş yavaş uzaklaştırıyoruz. Sağdaki renk paletinin ilüzyonla bi alakası yok. Siz Kırmızı yuvarlağa ve beyaz noktaya odaklanın. NOT: Resimleri thumbnail halden çıkarıp şeyediverin. Şu da ilginçmiş. Sarı noktalara bakınca teker sağa, kırmızı noktalara bakınca sola dönüyomuş gibin oluyore. Şu da güzeldi, siyah noktaya odaklanınca diğer renkler yok oluyo, sadece pembelisini görmüştüm bunun bunda daha çok var. Gerisi burda: http://www.skytopia.com/project/illusion/illusion.html
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ağzından salyalar akarak bakakalıcak birileri ya asdsda
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 çemberi ortasına odaklanıp istediğim 2 tarafa da döndürebiliyorum. şu dönen hatun muhabbeti gibi bişey galba:s
Tripling Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 evet çemberi 2 yöne de döndürebiliyorum lan süperim
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 puhaha çünkü gif. Her iki yöne doğruda dönüyor bazen sola bağzen sağa. Bakmayla alakasi yok :)
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Masticore said: puhaha çünkü gif. Her iki yöne doğruda dönüyor bazen sola bağzen sağa. Bakmayla alakasi yok :) Baktığın noktaya göre dönüyore.
Osso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Sonuncuyu ben yıldızlarla yapıyorum (uu romantik) ama böyle bi yıldıza odaklanın kapkaranlık oluo etraf süper.
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Masticore said: puhaha çünkü gif. Her iki yöne doğruda dönüyor bazen sola bağzen sağa. Bakmayla alakasi yok :) Alakası yok.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Masticore said: puhaha çünkü gif. Her iki yöne doğruda dönüyor bazen sola bağzen sağa. Bakmayla alakasi yok :) evet arada bir yön değiştiriyor
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Masticore said: puhaha çünkü gif. Her iki yöne doğruda dönüyor bazen sola bağzen sağa. Bakmayla alakasi yok :) grafik programıyla (animation shop, imageready, easy gif animator vs.) bi açıp bak bakalım nası gif'miş güzelmiymiş diye...
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ben şöyle vardım o kanıya ekranı tamamen alta aldım birtek dönen kırmızı noktalar kaldı. Yani sırf kırmızı noktaya bakıyorum soldan sağa dönüyor sonra aradaters yöne dönüyor. Peki ozm şunu soruyorum gif. i ilk actıgında istediği yöne döndüren varmı ?
Öne çıkan mesajlar