Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Yeni bir fare aldım,eskisi usb girişliydi bu ise eski yeşil soketlilerden.Bilgisayarı açtığımda fareyi tanımıyor imleç hareket etmiyor,aygıt yöneticisinden tanınmayan fakat görülen bu fareyi 'kaldır'ıyorum ve yeni donanım ara seçeneğine basıyorum.Fare bulunuyor ve çalışmaya başlıyor,bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekiyor diye bir uyarı geliyor,yeniden başlatıyorum ve en başa dönüyorum.Fare çalışmıyor.Bu sorunu nasıl aşabileceğim hakkında bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hmm ilginç bi durum, direk çalışması lazım aslında. alakasız gibi geliyo ama, biostan "usb mouse supportu disable" yapmayı denesene. bilmiyorum işe yararmı, ama bi denemeye değer diye düşündüm. tabi başka bi donanımsal sorun yoksa makinada veya mouseta!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 büyük ihtimalle aynı isimde bir aygıt zaten mevcut uyarısı çıkıyordur driverı kabul etmeyince. bende razer copperhead var benzer bir olay windows update yaptıktan sonra oldu bana, geçici olarak driver lstesinden standart bir mouse sürücü seçip onu yükledim, HID diye bişi. o zaman çalıştı fare. sonradan windows update bi patch daha çıkardı düzellti bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Shadow said: alakasız gibi geliyo ama, biostan "usb mouse supportu disable" yapmayı denesene. Nasıl yapacağım bu söylediğini? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ya pc açılırken biosa girecen bu ayar için, delete tuşunu spamle. sonra biosta ilgili bölümü bulman ve "USB mouse supportu" enable dan disable konuma getirmen gerekiyo. ama ilerde usb mouse kullancak olursan tekrar bu ayarı enable hale getirmen gerekir. ama tekrar ediyorum, kesin bundanmıdır bilemem cünkü garip bi sorun seninki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar