Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 I found you in my bed... How'd you wind up there? You are a mystery Little black curly hair Little black curly hair Little black, little black, Little black, little black, Little black curly hair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Azmodai doru cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 dory said: coupling UK (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 joey kadar gönlümüze taht kurmuş başka bi karakter yok olamaz ya adamın yemeğini kimseyle paylaşamam sahneleri adete benim kişisel özelliklerime katkıda bulunmuş hayatımı değiştirmiş benimsenmişimdir. how u doin haE! diger adı geçen diziyi izlemedim(amerikan kültürünü bilmeyen adam gülmez dediler :/) kıyaslama yapamıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 HIMYM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hiçbirisi, joey ikisinden de daha iyi. hoş how i met your mother ı 3 sezon aralıksız izledimde, 3 sezon oynayıp, 4.sezonda sıçıp sıvayan tek dizidir heralde. konu yok, bir önceki bölüm ile bir sonraki bölüm arasında tek bir bağ yok, aptal aptal espriler. iyisi gitti, kötüsü kaldı. o yüzden Joey hepsinden güzel. genel olarak sevmiyorum gerçi sitcomları, zatne ben gülüyorum arkadan niye izleyicinin gülme efektini koyuyorlarsa. AHAAHHAHAE, ne kadar çirkin di mi?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 friends yargılar bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Abi siz saka misiniz Friends'le nasil karsilastirabilirsiniz HIMYM'yi be. Friends direk o turu baslatti, Friends olmasa olmazdi HIMYM. Ve coooook daha basarili bence ki HIMYM'yi cok severim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Friends yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Çoğunluk sizin gibi düşünmüyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 %100 Friends almıştr kesin diye bastım,anam bu ne?! How I Met de güzeldir de yapmayın etmeyin Friendse ayıp... dory said: coupling UK Ha Friendsle karşılaştırabileceğim tek bu var o da ilk 3 sezon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 anketin sonucu buyuk cogunlugun henuz friends izlememis oldugunu gosteriyor. 10 sezonda tum dunyaya kendini ispatlamis, sitcom denen kelimenin karsisina ismini yazdirmis bir sitcom ile yeni sayilabilecek bir sitcom u karsilastirmak ne kadar mantikli orasida tartisilir. himym iyidir guzeldir ama su an bitse 2-3 sene sonra hatirlayani bir elin parmaklarini gecmez. olsa olsa barney quote'lari yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 friends'i izlemeden himym oylanmasi talihsiz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sitcom friendsle basladi zannedenler mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 aquila said: sitcom friendsle basladi zannedenler mi var? (tu) hakkatten abarttınız lan bende bilmiyorum ama Married with Children fln diye sallarım böyle bir soru sorsalar bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sitcom'un friends ile basladigi felan yok, onu iddia edende yok nasil oyle bir kaniya vardiniz orasi da mechul. bir defa married with children ve seinfeld gibi "bana gore" friends'den cok daha iyi olan sitcomlar var. benim belirtmek istedigim friends anca boyle klasiklesmis, sitcom'un en iyileri ile ayni kulvarda oldugudur. tipki onlar gibi friends'de sitcoma yon vermis kadar buyuk & iyi sitcomdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sitcomun iyisi ingiltereden cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Flameoffear said: Çoğunluk sizin gibi düşünmüyor demek ki. ordaki çoğunluğun friends izlemediğine veya 2 3 sezona ortada girdiğine eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 abi friends hayattır ya bilgidign çendlırr bing mesela adam 3 memeli komik salak bi adam olarak bildik herif evlendi ayı gibi oldu evrimleşti gözümüzün önünde gerçek hayatta alkolikmi ne olmş hatta:p başıktan sonra 8.sezounu bi daa izliycem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 "daha iyi" kriterlerinzi duzgun belirtin o zaman. ben iki diziyide severek izliyorum, ama himym daha cok hosuma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 o zaman kafan yeterince çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 baska yerlerim calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 himym - avrupa yakası firiends - bizimkiler copuling - kaynanalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Zevk meselesi bu. Friends de benim hoşuma gitmiyor. Ama gelip "aaaaaa şakamısınız himym izlemedinizmi siz" gibi gereksiz tepkiler vermiyorum. Ankette zaten hangisinin daha çok sevildiğini göseriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 amerikadaki ilk sitcom 'taxi'dir bu arada. andy kaufmanın andy kaufman olduğu. dany devito+christopler lloyd+tony danza'lı himym bir kere bitmemiş bir dizi. dördüncü sezonda kaç bölüm çıktı genel olarak kötüye gittiği söylüyoruz falan. ben friends seven bir adamın kötü bölüm olarak adlandırdığı 1 bölüm dahi görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar