Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domain alımı


calimero

Öne çıkan mesajlar

zilyon tane başlık buldum da buraya farklı bi açıdan yaklaşan bişi açayım (ben de çok alıştım bu tarz başlık açmaya ama nası bakayım abi her başlığa benim dediğime cevap veriyo muu diye)

sorum şu olacak. misal bilgi felan veriyoruz ya bu domain i alırken. onlar ne işe yarıyo. kişisel bilgiler veriyosun isim soyad yaşadığı yer vs. bunlar reklam alırken falan mı devreye giricek. yanlış versek nolur? arklara falan sorardım da aklıma geldi, sittin sene de hatırlamam ben bunu aklımdan gidince...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehueh. yok yaw alacağım site çeviri ile ilgili de yani ne bileyim bütün bilgileri herkesin ulaşabileceği bir şekilde net ortamına vermek saçma geldi bana. misal godaddy de direkt sitenin sahibinin telefon numarasından tut da adresine kadar bulabiliyosun ki saçam geldi bana bu. misal ben pati nin domain sahibini arıyorum diyelim ve buluyorum. kıl olmuşum herife telefondan arıyorum rahatsız ediyorum, adresi var yakınımda oturuyo adam toplayıp gidip dövüyorum falan olmıcak şeyler değil yani tr de. ha bunlardan tırstığımdan mı sordum üstteki soruları. hayır da ne bileyim yani mantık saçma o yüzden yanlış versem ne olur diye düşündüm. benim sitede kimse aramaz ble zaten adımı ama mantık yanlışsa vermem arkadaş. maillere bile vermiyorum ben ki site kurulumunda adres, tel vs vericem. no way yani.


ha reklam vs olaylarında sorun olucaksa da veririm ama özel bilgiler gizli tutulacak bi yerden alırım domain i...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrı başlık açmayayım sorayım burdan.

efem şimdi pansiyon için böyle resimli vs javasız, rezervasyon formsuz en basit sitelerdne birini yapacağım. joomla vardı sanırım hazır templateler fln onları kullanırım heralde, sonuçta internet sitesindeki hedeler çok önemli değil. resimleri,adresi, telefonu koyduktan sonra no problem olsa gerek.

neyse sorum şu, domain almayı biliyorum godaddyden almıştım birkaç kez. fakat hosting oalyını nasıl yapacağım? pek bandwith gerekmez sanırım, kaç kişi girecek zaten sonuç olarak. ucuz bir hosting şeysi yeter heralde? bana kullandığınız, benim durumuma yetecek bir hosting firması tavsiye edebileceğiniz mi? bi de domain ile hosting arasındaki bağlantıyı nasıl kuruyoruz? hiç bilgim yok bu konularda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alan adini hosting aldigin sunuculari isaret edecek halde getirip ( NS tanimlayip ) isaret edilen sunucu ustunde de senin alan adin icin bir web alani yaratiyorsun/yarattiriyorsun.

Daha kisaki/ozeti; alan adini aliyorsun, hosting'ini aliyorsun, host firmasinin/sahibinin sana verdigi NS adreslerini goturup godaddy'de ilgili yere yaziyorsun.

edit : bir de mukemmel hizmet icin bana geliyorsun =P hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...