Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 BU ADAMLARLA SAKIN ALIŞVERİŞ YADA TAMİR İŞİNE GİRMEYİN. DOLANDIRICI, SAHTEKAR ADAMLAR. Arkadaşlar merhaba, Bildiğiniz üzere bilgisayarımın anakart sorunu vardı konuyu buraya yazmıştım. Bu sabah bilgisayarımın anakart tamirini yapamayan eksen bilgisayardan bilgisayarımı teslim aldım. Yazıcıoğlu'nda 5. kat'a çıktım. Asansörden çıktığımda yıldız bilgisayar'ın elemanı beni "abi gel buyur bakalım bilgisayarına" diye çağırdı. Bende gittim sorunumu anlattım anakartım yanmış sende bir kontrol edermisin dedim. Bilgisayarı bıraktım ve işe gittim. Ben yoldayken beni telefon ile aradı ve anakartın yanmış tamir edilemez halde sana yeni 2.el bir anakart verelim dedi. Fiyatını sordum 90 ytl dedi olmaz kalsın bilgisayarımı iş çıkışı gelip alıcam dedim. İşten çıktığımda bilgisayarımı almaya gittim benim muhattap olduğum şahıs ve yanında 30 -35 yaşlarında başka bir şahıs vardı. Bilgisayarımı almaya geldim dedim. Orada ki patron konumunda ki adam senin güç kaynağında çalışmıyor o da yanmış dedi. Nasıl çalışmaz o çalışıyordu dedim. Bilgisayarın arka tarafta toplamamız gerekiyor dedi adam. Arka tarafa geçtim bir baktım bilgisayarımın bütün parçaları dağılmış ve işlemci, ram, anakart, işlemci fanı, güç kaynağı hatta bios pili bile benim değil başka eski arızalı parçalar takmışlar. Bu parçalar ilk baktığımda gözüme çarpan parçalar. Hard disklerimi falan kontrol bile edemedim. Benim olayı çaktığımı anladı orada ki adam üstüme gelmeye başladı al kardeşim parçalarını git burdan demeye başladı. Parçalarımı ver gideyim nasıl iş yapıyorsunuz benim size teslim ettiğim parçaları aynen istiyorum dedim. Sonra adam kasamı çekiştirmeye başladı ve eliyle suratıma vurdu. Sen dur bekle ben yapacağımı biliyorum dedim ve 155 ' i arayarak polis çağırdım. Adam bu sırada kaçtı. 7-8 tane polis geldi 2 tanede zabıta memuru. Karakola giderken oranın asil sahibiyim diyen adam aradı polise gitmeyin konu o kadar uzamasın ptesi sabah gelin ben parçalarınızı yenileriyle telafi edicem orada ki çocuk benim elemanım onada yapacağımı biliyorum falan dedi.Ben yine de rapor alıp hastaneye gittim doktor yaraları gördü ve rapora yazdı. Karakola geri döndüm ifade verdim. Bana vuran şahısa ulaşacaklarını sonra mahkeme tarafından beni arayacaklarını söyledi polis memuru. - Bu olaylar üzerine, İşlemci fanı ve psu ' nun sıfırını alıp taktılar. PSU çin malıydı ve kötüydü gidip geri verdim 35 lira aldım üstüne ekledim kendim daha kaliteli 2.el bir psu aldım. Anakartımı Ümraniye de anakart tamiri yapan bir yere götürdüm 30 dk içinde sorunu hallettiler 3 tane çip değişti 20 lira aldılar. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Vay adiler. Umarım yakalanırlar cezalarını çekerler, yaptıkları harbi şerefsizlik hakkaten. Bilgisayarı her yere tamire vermemek lazım demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 böyle şerefsizler heryerde.bunlara ne yapılcagını cok iyi biliyorumda sonra benim anam ağlıcak onların ki değil çünkü onların anası yok! en iyisini yapıp onların seviyesine inmemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yuhh! geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Gecmis olsun. Bir yere tamire birsey gotururken herseyini sokuyorum ben. Board mu bozuk ? Sadece board'u goturuyorum. Bulup taksinlar parcalari beni ilgilendirmiyor gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 vay anasını ya, demek ki bilip güvendiğin yerler ya da gold falan gibi yerler dışında teslim etmemek lazımmış:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 iyi yapmışın ya, bırakma olayın arkasını, polisler genelde çok yardımcı oluyolar sağolsunlar bu tarz şeylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Arkadaşlar Yazıcıoğlunda 1998 - 2003 Seneleri arasında ailem esnaflık yapardı.. Hala da esnaf olan akrabam var.. Ama size tavsiyem.. Yazıcıoğlunda asla tamir veya alışveriş yaptırmayın. Herşeyin katekullisi orada.. Arkadaşa olan olay sıradan.. her zaman olan bir olay. Arkadaşı tebrik ediyorum gösterdiği kararlılıktan dolayı.. Ah Kardeşim sen bana sorsana :) Orası 2003 ' den sonra inanılmaz bozuldu artık kaliteli firma 2-3 tane kaldı gerisi kalitesiz ve işini savsaklayan yada bu şekilde dolandırmaya çalışan kişiler çoğaldı. Oradaki insanlar pc bilgisi az olan insanları sömürüyor laptop veriyorsun açmıyor diye.. Adam ekranını satıyor ram ini satıyor içinden parça söküyor.Sonra diyor ki. Senin laptop elektrikten yanmış herşey.. bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 off okurken bile tepem attı ya. Bir de saldırıo adam ya inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sonuna kadar götür şerefsizlerle anlaşma filan yapma okurken sinirlendim. anlaşma yaptıkça devam ediyo adi herifler. bu arada büyük ihtimalle gerçekten de sahibinin fikri olmayabilir neler döndüğü konusunda. o adam kendi tezgahını kurmuştur, sahibine söylemeden işi yapıp parayı kendi cebine atıyodur. ama yine de sahibi de suçlu, ucuz olcak diye o tip adam tutmasaymış. dediğim gibi sonuna kadar git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 7-8 polis geldiğini okuyunca mutlu oldum. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 helal olsun sana. cenabet adamsin ama takdir ettim polisi arama cesaretini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Esh said: helal olsun sana. cenabet adamsin ama takdir ettim polisi arama cesaretini. Haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Jadelith said: bu arada büyük ihtimalle gerçekten de sahibinin fikri olmayabilir neler döndüğü konusunda. o adam kendi tezgahını kurmuştur, sahibine söylemeden işi yapıp parayı kendi cebine atıyodur. ama yine de sahibi de suçlu, ucuz olcak diye o tip adam tutmasaymış. dediğim gibi sonuna kadar git. Adamlar aşiret gibi. Sahibiyim diyen adamın kardeşi ile kavga ettim zaten. Adam o yanımda çalışan elemanım demişti bana (yalan) O kimdi şu kimdi diye muhabbetler oldu o benim amcaoğlu diğeri dayıoğlu falan diye konuşuyor adamlar kafam karıştı beynim yoruldu 2 günde. Bela adamlar ama araya polis sokunca roller değişti haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 donanimhaber'e fln. da yaz bu yazıyı . Orda linç ederler yazıcıoglunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ahah evet evet kesinlikle yaz DH ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 adamların yarısı dhci de çıkar söyliim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Nasıl bir iğrençliktir bu aklım alamadı yaa. Okurken delirdim çok büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mavi büyük gecmis olsun ucuz atlatmissin, cok tatsiz bir durum. Pesini birakma derim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mavi büyük geçmiş olsun kardeş, daha 3 gün önce bende yazıcıdan eski bi hdd aldım. hiç 2. el almam yada tamire götürceksemde sadece bozuk parçayı götürürüm. ama bu sefer gerekli oldu bi ide hdd bu yüzden aldım. satan eleman quick format attı ve al sağlam abi buyur gördün dedi:D haliyle güldüm, sen beni salakmı sanıyon birader, quickformat delete komutu gibi bişidir. adam gibi formatla ve chkdsk yap dediimde yüzü düştü lavuğun. abi 2 saat sürer cart curt etmeye başladı. sonra vazgeççeğimi anlayınca mecburen dediklerimi yaptı ve hddyi aldım. 1 gün bile garanti vermem dedi satarken, buna rağmen mecburiyetten aldım diski. henüz bi sorun cıkarmadı ama korkuyom genede. ben orda beklerken yanımda birine pc satmaya çalıştı, 1gb ramli onboard ekran kartlı makina için tüm yeni oyunları çalıştırır dedi löl! haliyle atıldım el insaf 1gb ramle neyi oynucan dedim:X ya cidden iğrendim yazıcıoğlunun ortamından, full düzenbaz şaklaban kaynıyo. eskiden bu derece değildi demiş bi arkadaş, ama aynıydı. ben taaa 10 sene kadar önce 2. el bi hdd aldıydım yazıcıoğlundan gene. adi herif bad sector dolu diske windows kurmuş ve al abi herşeyi hazır diye bize satmıştı. o zaman ufaktım biraz ve pekte anlamıyodum pcden falan. sonra bu disk bad sector dolu diye götürdüğümde servisine verelim dedi, ama servisi diski satan yerin faturasını isteyince işler boka sardı. cünkü bana diski satan düzenbaz, diski yazıcıda başka bi dükkandan almıştı ve bu adamda fatura için 100$ istedi. sonuçta bu adi esnaf yüzünden 100 diske, 100de bu fatura kesen yere toplamda 200dolar vermiş olduk. ve yeni disk almıştan betere geldi bize bu olay! hala aklıma geldikçe haram ederim o hırsıza bu parayı, işin garibi sonraları bu adamı benim mahallemde gördüm. eğer şimdiki aklım olsa ozman bi sıkı döverdim bizim mahallede onu ama ahh işte acemilik8-) diyeceğim o ki arkadaşlar, 2. ele dikkatle yaklaşın nekadar test yapsanızda hiç beklemediğiniz bi uygulamada sorun yaşayabilirsiniz daha sonraları. tamire götürürken kasayı emanet etmeyin bu yamyamlara sökün ve bozuk olabilecek 1-2 parçayı verin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 gecmis olsun Mavi, yapabilcegim bisey olursa haber ver lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 herşey bir tarafa da polisi arama ve işin ucunu bırakmama cesaretini gösterdiğin için harbiden helal olsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 valla biz nillepezdel ile wii leri çipletmiştik adam teslim alırken bugun olur dedi sonra geri istedğimizde 1 hafta dedi elimizde kalmamış dedi. Ve ikimizdende söylediği fiyattan 50 ytl fazla aldı. yazıcıoğlundan iğrenmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Anason said: gecmis olsun Mavi, yapabilcegim bisey olursa haber ver lutfen. Yok abi sağolasın ilgin yeter. Komiser vergi levhası istedi gösteremediler. Sanırım kaçak çalışıyorlar ruhsatsız olarak yani. Komiser, zabıta memuruna dönüp burayı pazartesi günü mühürleyin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar