Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da "yürünecek" sokak vs.

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Başlık biraz garip oldu aradığım yer böyle sevdicekle güzel güzel yürünecek ağaca kuşa böceğe bakılacak etrafta fazla insanın olmadığı hoş yerler. Sokak olur park olur...

Mesela Akay'dan Tunalı'ya doğru yürürken konsoloslukların felan olduğu yerde dediğime benzer hoş bi sokak var araba girmiyo sonbaharda güzel oluyo, genelde sakin felan ama oldukça küçük bi yer Ankara'da buna benzer yerler var mı bildiğiniz?

Beni aydınlatırsanız sevinirim sevgili patiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
kurtuluş parkı çok güzeldir.

Kurtuluş parkı kro dolu oluyo ya iyi değil ora.
dasaaa said:
botanik mi ne vardı.. orada ve aşağıya doğru da yürünür öle..

Botanik nere ki ora nere ora nere eyh?
balon said:
Çankaya'nın her sokağını beğenmiştim ben.
kuşlar, ağaçlar , sessiz .ordan aşağıya doğru yürürsün falan .

Aslında evet ya Çankaya'da bulunabilir bi yerler zaten orda oturuyorum hmmm atakulenin orda felan güzel sokaklar olabilir aslında...
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
ahlatlıbel var. sessiz sakin. haftasonu biraz dolu oluyor gerçi. dolu olduğumda gidiyorum ben de arada bi

Ahlatlıbel uzak değil miydi ya ne taraftaydı nası gidilir, isminden başka bişey hatırlamıyorum şu anda orası hakkında..
Sosyal ağlarda paylaş

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&q=Botanik+Park%C4%B1,+%C3%87ankaya,+06690+%C3%87ankaya,+T%C3%BCrkiye&ie=UTF8&cd=3&geocode=FQejYAIdXFn1AQ&split=0&ll=39.888171,32.85588&spn=0.011393,0.019183&z=16&iwloc=addr

aşağısı dediğim yer de cinnah falan olur misal...

cinnah'ta aşağı inerkene sağda bi kafe vardı. dart turnuvaları falan yaptırıyordu böle. bi kere kazanmıştım da böle kral gibi yürüyerek gelmiştim eve! BREH!! diye

arjantin'e doğruda gidilebilir.. arjantin dediğim caddesi tabi. yoksa deniz okyanus falan.. zor ankaradan sıcak denizlere ulaşmak.

ha tabi önerilerimi 10sene önce ankarada yaşadığımı düşünerek kaale alın. güncelleyin vs.. hede hödö
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...