Cd- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Başlık biraz garip oldu aradığım yer böyle sevdicekle güzel güzel yürünecek ağaca kuşa böceğe bakılacak etrafta fazla insanın olmadığı hoş yerler. Sokak olur park olur... Mesela Akay'dan Tunalı'ya doğru yürürken konsoloslukların felan olduğu yerde dediğime benzer hoş bi sokak var araba girmiyo sonbaharda güzel oluyo, genelde sakin felan ama oldukça küçük bi yer Ankara'da buna benzer yerler var mı bildiğiniz? Beni aydınlatırsanız sevinirim sevgili patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 . edik: sabah sabah ankarayı amerika diye okudum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ama araba girmiyor diye okudum, lan dedim madem yürüyecen arabayı napacaksın AHAHHAAH dedim. meğersem avantaj olarak yazmışsın, ama da dememişsin ki? efenim maksat konuuyu uplamak güncel takipçilerinin dikkatini çekmek by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Kar yağınca Kocatepe'den Sıhhiye Medyanı'na kadar olan Mithatpaşa yolu çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 konsoloslukların yukarsında güneş sokak var bildiğimiz sokak ama etraf sessiz çiçekli böcekli ve apartmanlar daha az katlı olduğu için güzel güneş alıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Benim dediğm yerle aynı yer mi orası killjoy ama gerçi benim dediğim sokağın etrafında yine konsolosluklar vardı... Senin dediğin yer tam neresi? Tam ayılamayınca coşmuş millet bi de ahuh amerika, araba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 pekaziz said: Kar yağınca Kocatepe'den Sıhhiye Medyanı'na kadar olan Mithatpaşa yolu çok güzel oluyor. O yol çok büyük ama yav daha mütevazi bi yol istiyorum ben böyle kalabalık olmayan felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 çinçin bağları çok romantik bir ortammış balkondan gül atıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ya orası öyle çinçin'i tek geçerim tabi ama oralar baydı artık ya..yeni doğan'ı felan da hep gezdik baydı o yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 kurtuluş parkı çok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 botanik mi ne vardı.. orada ve aşağıya doğru da yürünür öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Çankaya'nın her sokağını beğenmiştim ben. kuşlar, ağaçlar , sessiz .ordan aşağıya doğru yürürsün falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ahlatlıbel var. sessiz sakin. haftasonu biraz dolu oluyor gerçi. dolu olduğumda gidiyorum ben de arada bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Buyse said: kurtuluş parkı çok güzeldir. Kurtuluş parkı kro dolu oluyo ya iyi değil ora. dasaaa said: botanik mi ne vardı.. orada ve aşağıya doğru da yürünür öle.. Botanik nere ki ora nere ora nere eyh? balon said: Çankaya'nın her sokağını beğenmiştim ben. kuşlar, ağaçlar , sessiz .ordan aşağıya doğru yürürsün falan . Aslında evet ya Çankaya'da bulunabilir bi yerler zaten orda oturuyorum hmmm atakulenin orda felan güzel sokaklar olabilir aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 fede said: ahlatlıbel var. sessiz sakin. haftasonu biraz dolu oluyor gerçi. dolu olduğumda gidiyorum ben de arada bi Ahlatlıbel uzak değil miydi ya ne taraftaydı nası gidilir, isminden başka bişey hatırlamıyorum şu anda orası hakkında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&q=Botanik+Park%C4%B1,+%C3%87ankaya,+06690+%C3%87ankaya,+T%C3%BCrkiye&ie=UTF8&cd=3&geocode=FQejYAIdXFn1AQ&split=0&ll=39.888171,32.85588&spn=0.011393,0.019183&z=16&iwloc=addr aşağısı dediğim yer de cinnah falan olur misal... cinnah'ta aşağı inerkene sağda bi kafe vardı. dart turnuvaları falan yaptırıyordu böle. bi kere kazanmıştım da böle kral gibi yürüyerek gelmiştim eve! BREH!! diye arjantin'e doğruda gidilebilir.. arjantin dediğim caddesi tabi. yoksa deniz okyanus falan.. zor ankaradan sıcak denizlere ulaşmak. ha tabi önerilerimi 10sene önce ankarada yaşadığımı düşünerek kaale alın. güncelleyin vs.. hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 kızılaydan ortadan otobüsler kalıyor. orda bi sorarsan söylerler. çok uzak değil 20 dakka en fazla otobüsle. bi de akşam üzeri git abi oraya. gün batımı harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Hieee Botaniiiik...yes o rayt anladım hatırladım tamam evet o civarlara yoğunlaşayım ben.. fede senin önerini de değerlendiririm ilerleyen zamanlarda küsme bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tabi canım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar