Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bugün Herbalife'in iş görüşmesine gittim ve bu topiği açmam gerektiğine karar verdim. Sevgili patiler. Herbalife rozetli birinin size yaklaştığını gördüğünüz an koşmaya başlayın, arkanıza bakmadan kaçın. Tek söyleyeceğim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 aa ne ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sikiyolarmıki kaçalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bende bulaştım onlara 1 hafta kadar kullandım aslında sabah kahvaltısında içilebilir bi zararı yok vitamin de varmış dediklerine göre ama bi yan etkisi var ani öölüm e sebep olabilio o kadarda olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yuh ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 aman canım azıcıkta yan etkisi olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Herbalife insanindan kosarak uzaklasilmasi fikrine sonuna kadar katiliyorum. Gecen sene dinanla bi site tasarimi işine girdik, suphi bey, herbalifeci amcam. Gorusmeye gittigimde gelirini anlatmasini gormeniz gerekiyodu, sitesini yaptik bitti paramizi vermedi +%^+%+& (küfür) Arkadasimi da calistirip parasina resmen el koydu, "bu urunleri alman kullanman gerekiyo satabilmen icin" gib aptal bi yalanla kiza 500tllik urunu kakaladi, tadi berbat ustelik. cevremde herbalifeta calismaya calisip cani yanan insanlardan ve kendi tecrubemden sonra diyorum ki: her yonden cok kaypak ve dolandirici tipler bunlar, ayaginizin yettigince kacmaniz tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 herballife arkadaşlıkları bitiriyo direk, çok pis bi insana dönüştürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Benim hiç param olmadığı bir anda gitmiştim bunlara.Dedim ki abi ,siz malları verin , ben satayım , size de hani vereyim bir şeyler. ki tanıdık biriyle gittim ,sorun olmazdı asla da onlar için .Adamlar yok bizim sistemimiz farklı deyince ne mal oldukları ortaya çıktı . bulaşmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 125 tl'ye lisans alman lazım satış için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bide 500 ytl ye ürünü alıp kullanman lazım. Kendi kullanmadığın ürünü nasıl satıcan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Biraz daha ayrıntılı bilgi vermeniz mümkün mü acaba? Almayı düşünüyüyordum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yarın öbürgün işe birini alacak olsam, kesinlikle seni almam. iş etiği diye birşey yok çünkü. iş görüşmesine gittiğin firma hakkında sebep göstermeden karalama yapmak hiç sevimli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 herbalife ın ne bok olduğunu biliyoruz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ben bilmiyorum mesela,bilmeyen bir sürü insan da vardır.Bi anlatsanız hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar