Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi Kartları (yardım)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zamanında advantage kredi kartım vardı. kartın kullanım süresi doldu. süre dolduktan sonra yeni bi kart gelmedi, haber de vermediler kartınız geldi gelin alın gibisinden. ben de kartı artık kullanmak istemediğim için arayıp sormadım. hesabı kapattırmaya kalksam işkence olacak onu biliyorum. böyle kalsın dedim. bu durumda ilerde herhangi bi sorun çıkar mı? kart ücreti kesiliyo ya hani o kesilir de benim haberim olmazsa bi tarafıma girmesin sonra. maille ekstre geliyodu, gelmiyor ekstre, o zaman sorun yok diye düşünüyorum.

bir diğer olay da şu: bi de citibanktan kredi kartı almıştım. kart geldi ama geldiğinde ben kullanmaktan vazgeçtim. kartı kullanıma açtırmam gerekiyodu. ben aradım iptal ettirmek istiyom dedim, onlar da her zamanki gibi sistemde güncelleme var hede hödö sallamaya başladılar. yarım saat sonra arayıp kartım kayboldu dedim. hemen kartı bloke ediyorum, şuraya yönlendiriyom yeni kartınızı isteyin gibi bişeler dedi. kart bloke olunca kapattım telefonu ben :D. kart gelmesinden kurtulmuş oldum. merak ettiğim yukarda bahsettiğim olay bu kartta da olabilir mi? bankanın kendisine sorsam kart vermeye kalkar kesin. o yüzden başka yerlere danışmam lazım. help
Mesaj tarihi:
dostum bir kaç sene sonra haciz falan gelmemesi için bence kartları tamamen iptal ettir :P şaka bi yana çok sakat durum kredi kartı durumu sıkıntı olmaması için garanti iş yap bence..
Mesaj tarihi:
bi de şöyle bişe okudum gerçi 2004 e ait haber ama. kullanılmayan kredi kartları belirli bi süre sonra iptal edilecek diye bi tasarı hazırlanmış o tasarı geçti mi acaba bilmiom :D
arkadaşa sordum şimdi bende de kullanmadıgım kartlar var ücret falan gelmio dedi kullanmadığım için.
Mesaj tarihi:
hacı git kartı aldığın bankaya anlat durumu sonra başın ağrımasın.kartı kullanmıyosun mantıklı olarak sorun olmaması lazım.ama güvenemiyosun bankaya 8-) sen anlamadan seni borçlu çıkarabilirler :?
Mesaj tarihi:
annemin citi kartina kullanmadigi halde baya bi kullanim bedeli birikmi$. Bunu boyle biriktirmeden soylemiyorlar zaten, piclik yapiyor bankalar. Ne zaman borc katliyor faizle falan, o zaman ariyorlar..

iptal etmek icin de ayri i$kence cektik.

citi sux.
Mesaj tarihi:
aradım ikisini de. herhangi bi borcu yok kartların. kartı kullanıma bile açmadğım için kart ücreti de kesemiyolar sanırım. o zaman kayboldu diye iptal ettirdiğimi hatırlıyorum ama kartı iptal etmemişler sanırım ya da hesabı iptal etmemişler, kadın böyle bi işlem gözükmüyor dedi wtf?!?. neyse 2 yıllık üyemizsiniz işte avantajları var falan da filan da iptal ettirmeseniz olmuyo mu gibi bişeler dedi. sağolun almıycam dedim zaten kullanmıyorum etmiyorum. peki ben iptal ediyorum saat 12 de iptal olucak dedi. umarım yalan söylememiştir.

bu konuşmalar kayıt altına alınıyor di mi bu arada?
  • Yeni Oluştur...