xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Şimdi ben iki üniversite arasında kala kaldım. 1 buçuk yıldır ingiltere'deyim ve artık baya bir eleme yapıp bu iki üniversiteye kaldım. IELTS eğitmindeyim ve yaza kadar daha sürem var. Bir elimde CSU Long Beach bir elimde Uni of Hertfordshire var. Seçmek istediğim bölüm reklamcılık ve ya tourism management olacak. CSU Long Beach'te reklamcılık vb bölümler yk tamamiyle turizm üzerine bir üniversite. Hertfordshire'da yine fotoğrafçılık,reklamcılık gibi bölümler var. Ama tabii 1. isteğim işletme ya da turizm işletme olacak. Fakat ortada kaldım. abd buradan daha çok çekici geliyor ve daha çok istiyor gibiyim bazenleri ama burayada alıştım, insanlarına, suyuna taşına.. fakat işte soğuk olması pozisyon olarak sanki daha geri planda kalıyor abd karşısında yani üni hayatını birazda eğlenceli şekilde yaşamak istiyorum açıkcası bilemedim gitti. benim şu aklımda olanları belki anlayan çıkar ve bana bir şekilde yardım eder diyerekten açıyorum bu topiki. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar