Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncel oyuncu sayıları

icemojito

Öne çıkan mesajlar

Bana göre sayının az olmasının nedenleri:
1-end game de yapacak hiçbişi yok
2-sehir savasları dedıgı wb lar savası ve sayı kısıtlı
3-orvr yi resmen öldürüyor
4-bug ların uzun sürede giderilmesinden ötürü(fortresslerde) bizim serverın yarısı bıraktı örnek olarak.
5-tum ınstancelarda bug var ve boss ları 1 kısı kesebılıyor diğerleri izliyor.
6-büyük savaslarda oyun karelerle ızlenıyor.
7-serverlarda destro ve order sayısı dengesiz oldugundan ıkı tarafta zevk almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

mina en basıtınden lv nın ılk 4 bossu ve yoldakı tüm moblar buglı,bizde tek adam yanında tek healer kesıyor,bizde cekırdek çitliyoz arada.hele yoldakı 4 lü mob grupları tam komedi,3 unu yanımıza alıyoz buglanıyorlar,4 uncuyu kesıyor son adam.
Bu arada lv nın ılk 4 bossu dıyorum cunki kalan bossları henuz ben görmedım,guıld onlardanda kesmıs ama onların taktıgını bılmıyorum henuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sineq diğer mesajlarına bakılırsa oyuna ha başladın ha başlayacan ama ben beta dan beri oynuyorum ve Warhammer'ın patladığı falan yok. Baştan kaybettikleri de yanlış. Oyun daha yeni çıktı, sen WOW'un ilk aylarında çok mu iyi sanıyordun? Hayır tabikide aylar sonra adam olabildi ki hala adam olabilmiş değil bir çok dengisizlikler mevcut. (BC dönemine kadar ki gözlemlerim Wotlk çıkmadan oyunu bıraktım)
O yuzden WAR hakkında biraz bilgin olsun ondan sonra buraya cevap yaz lütfen. 25 yıllık geçmişi olan, kitapları tabletop lı Warhammer kolay kolay bozulmaz. Bu arada WOW ve WAR'ı karşılaştırmıyorum genel olarak bütün oyunlarda aynı şey oluyor. Dediğim gibi patladığı felan yok WAR is everywhere!
Sosyal ağlarda paylaş

bence oyun patladı, oyunu ilk çıktığındab beri oynuyorum, açıkçası bu oyunuda herzaman savunmuşumdur oyuna bok atmak isteyenlerinde karşısında oldum hep ama end-game gerçekten ölü, yani bunun buglarla alakası yok yada fixlemeyele olcak iş değil. gerçekten end game çok boş, para vermeye değmez bu oyuna, bedava olsa belki sıkıntıdan günde 1 saat falan takılmaya girerdim ama daha da para vermem bu oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

patladımı patlamadımı bılmıyorum ancak oyuna giresim kalmadı son gunlerde,sebebı ise alperınde dedıgı gıbı endgame yok oyunda.oyunda zaten pve sıfırdı,elbıse duzmek falanda acıkcası önemsız ve baya kolay,oyunu pvp ıcın almıstık ama mythıc öyle basıt hatalar yaptıkı,oyun tamamen skıll gerektırmeyen cogunlugun ezdıgı duruma dustu.tek gercek pvp yapılan scenarıolarıda nerfledı ve oyuna etkısını azalttı.bende 24 unde bırakıyorum.Sanırım darkfall oynuycam.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlarda nasıl bir mantık var anlamak mümkün değil.
Aynı mantığı seneler önce ko gibi aptal bir oyunda öğrenmiştik.

Kasmak ne kadar zaman alırsa, o kadar para kazanırız mantığı var.
Level 40 diye bişey koydular. Günde 3-4 saat oynayan birisi bilmem kaç ay sonra 40 oluyor. Arkadaşlarına yetişemiyor.

Şimdilik level40 da bişey değil. Bi kaç ay sonra insanlar rr80 olmaya başlayacak, o zaman yeni oyuncular ne yapacak? yada günde 3-4 saat oynayanlar? Hep ezilmeye mahkum mu olacaklar? Sonuçta, asla ulaşılmayacak statlara ve itemlere sahip olacak rakipler.

Yani, adamlar ne kadar uzun kasarlarsa o kadar iyi mantığını benimsemiş gibi görünüyor. Bunu yapan insanlarda end game için birşeyler düşünmez. r40 oldunuz, gidip "rr 80 e kasın" gözüyle bakıyorlar sanırım :)
Anlayamadım yani. Bende sinirliyim biraz. Oyunu yönetme şekilleri çok basit geliyor. Oyunu bırakmış arkadaşlarım bile başlamaya korkuyor. Çünkü çoğu t3 de. Bugün 10-15 level ı kasmaya korkuyorlar. Yarın renown lar ve dolayısıyla itemler arasındada uçurum oluşmaya başlayacak. O zaman ne olacak merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi end game'dir gidiyor. Nedir bu hala bunu cozemedim. Yani bir oyunda ne bekleniyor end game olarak? End game adi ustunde arkadasim, end, bitti oyun. "Tamam sen maksimum oldun, simdi senin karakteri gercek dunyaya isinliyoruz hadi bakalim kaynasin gencler" mi diyecek? Ekipman kas, zevk icin oyna, biraz kendinen dusukleri kes. Oyun bu bi sure sonra kendini tekrara baslayacak haliyle.

Oyun firmasi bu, senin keyfine oyun yapmiyor adam, tabii ki ne kadar kasarsa o kadar para mantigini gudecek, ki bence normal level atlama sistemi son derece ideal, (sahsen gaz olup solo olarak 8 saat oynayarak bir gunde 37.6 -> 39 ve diger gunde de 39-40 oldum, ki cogunlukla oturdum mu 3-4 saat oynarim en fazla ). Renownu bilmiyorum daha rr40 oldum su an icin rahat geliyor.

Su an icin programcilar buyuk ihtimalle buglari temizlemek icin ugrasiyorlardir, zira oyun yeni. Bi asamaya geldikten sonra sadece lvl 40'lara renown exp veren senaryolar veya questler koymaya baslarlar yeter ki talep olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ee öle zırt pırt ara verirseniz ucurumlar olusur tabi:p

kaldı ki su an ben kimsenin adamların planladıgı end game i gördügü kanısında degilim. yapılan tek sey sehre gidilip pq farmlamak. ama en azından k8p de bizim alliance artık sehri almayı planlıyor.

yeni classlar ve intance geliyor falan. şöyle bir bakıyorumda günümüzde piyasada olan oyunların hepsi aynı durumda. hiç birinin birbirinden farkı yok.

war'u bırakıp aoc ye gecen arkadaslar var. onlar 80 olduklarında farklı mı olacak.(soru işareti çalışmıyor klavyede:)) hayır yapılacak bi kaç intance ve pvp baska bişi yok.

oyunda eksik yok mu tabi ki var fazlasıyla. ancak adamlarda bişiler yapmaya calışıyorlar işte. önemli olan bu safhada sabretmek. sabreden kazanır:p
Sosyal ağlarda paylaş

war priestin hayatta kalma yetenegi oldukca iyi hakkaten (5-6 moba dayanabiliyordum, beni disarm falan etmedikce adamlar) ama diger dpslere gore yavas kesiyor (simdi white lion actim catir cutur indiriyor adam, battle priye gore. bw daha hizlidir heralde)

elflerin orasi cok iyi lvl 31+ icin, questler de guzel bence, bazilari bugli ama iyi baya, hem yesillik cicekler kuslar acik alan falan geciyor zaman valla :) .
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...