Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 -boş dvd kutuları (dmsnin var tanesi 30kuruş fln oluyor) -hewlett packardın şu parlak fotoğraf kağıtları -boş dvdler -renkli printer kartüşü gördüğünüz üzere hep böyle bilgisayar bazlı şeyler. bunları nereden sipariş edebilirim acaba? internetten illegal olarak indirdiğim oyunları kutulayıp orjinalmiş gibi kendimi kandırıyorum da 50 tane yaptım kesmedi. arşivim olsun istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kendinimi kandırıosun yoksa başkalarını mı :) boşa masraf bence boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 al burası dmsnin sitesi; http://www.dijitalbakkal.com/asp/index.asp boş dvd olarakda gene bu siteden, verbatim dvd+ AZO yu öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kendimi kandırıyorum kısmı işin geyik tarafı bu tarz şeyler benim en büyük hobilerimden biri, 4 tane quake'nin, jedi knightların, monkey islandların internetten dvd kaplarını bulup basıp sonra onları yanyana dizmek gibi şeyler ise en büyük zevkim. o yüzden bilen biri yardımcı olursa sevinirim. vaktim olsa gidip alıcam çankayadan ama gidemiyorum. netten böle bi imkanım varsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 shadow çok sağol ama şimdi bütün arşivi tekrar yapmam gerekicek galba. benim kutular çok boktan kaldı bunların yanında bunlardan istiorum ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hehe np, bu dmsnin kadıköy mağazasından 50lik verbatim aldım 2 gün önce, bu sitesinde daha ucuz valla ilginç!? bende biraz baktımda harbiden cok güzel cd-dvd kutuları varmış:D ben genelde kağıt zarflara stokluyom şu 100 tanesi 1 lira olanlara eheehhe... umarım cok büyük bi mebla girmez, bu box sevdan yüzünden:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 100 milyona fln çıkarım 150 oyunluk arşivden heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 güzel hobi, eve kız gelince havalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Shadow, Kadıköyde dms mağazası tam olarak nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 elesso said: güzel hobi, eve kız gelince havalı olur benim evime kız gelmez ben kızları evime atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 of utandım resmen postu atarken. ama seviyene inmek zorundaydım, kusura bakmayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Phobos said: Shadow, Kadıköyde dms mağazası tam olarak nerde? abi dms mağazası, yazıcıoğlu işhanıyla aynı sokakta. hanın önünden yukarı doğru 30-40metre yürüyünce sağda mağaza. eksen bilgisayar var hatta yanında. karşısındada 2. el pc borsası durumunda olan uraniumpc var. eğer avrupa yakasında oturuyosan ve yazıcıoğlu işhanını bilmiyosan. onuda şööle anlatayım; kadıköy iskelesi ve önündeki otobüs duraklarının tam karşısında bu dediğim han yani dmsnin olduğu sokak. hatta bu yazıcıoğlu hanının karşısında büfeler vardır 5-6 tane patsocu. kime sorsan gösterir yani kadıköy iskelesi civarında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hatta iyice reklamını yapayım bari dmsnin:D ahanda kuş bakışı görünümü löl http://img18.imageshack.us/img18/5990/yazici1zl7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar