Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King sosları

alperozg

Öne çıkan mesajlar

barbekü sos tanrılar armağanı insanlığa. yalnız ben mcdonalds falan sevmezdim şu megamac çıktı ya orda bir bayılmışım.

içinde barbekü sosu bastın mı triplewhooper ile yarışır. barbekü sosu fanıyım ayrı 3 tane falan istiyorum inatla istersem. 1 tanesi en sona bırakıyorum. seri dil darbeleriyle yemek sonrası tatlı niyetine dilliyorum sosu.
Sosyal ağlarda paylaş

bu soslar neden böyle çok aşırı derecede seviliyor anlamadım. sonuçta bunların her bir çeşidinden milyonlarca üretildiği için içinde bir sürü katkı maddesi kıvam arttırıcı vs. tonlarca madde yok mu?

hani tamam hepsi güzeldir eyvallah da çok üst üste yiyince bıkmıyor musunuz tadından?
Sosyal ağlarda paylaş

zokarto said:

hani tamam hepsi güzeldir eyvallah da çok üst üste yiyince bıkmıyor musunuz tadından?

üstüste yenen şeyler değil bunlar ama üstüste yesemde bıkmam sos bunlar sade yenen şeyler değil bi gün tavuk etile ye bi gün kuzu,dana vs. he yok sebze yicem diosan ranch i brokolinin üstüne dök, makarnanı acı sosla ye fln...

edit: buffalo 10 gün kadar önce yedim, vermiyorlar mı artık :S
bi ara türkiyede buffalo kalmamıştı(7-8 ay civarı) amerikadan geliyormuş direk, burger kingtekilerde bekliyorlardı belki yine aynı durum söz konusudur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...