Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bufalo mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 barbekü sos tanrılar armağanı insanlığa. yalnız ben mcdonalds falan sevmezdim şu megamac çıktı ya orda bir bayılmışım. içinde barbekü sosu bastın mı triplewhooper ile yarışır. barbekü sosu fanıyım ayrı 3 tane falan istiyorum inatla istersem. 1 tanesi en sona bırakıyorum. seri dil darbeleriyle yemek sonrası tatlı niyetine dilliyorum sosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bufalo sosu kaldırdı aptal herifler şu steakhouse u çıkarmasalardı gitmezdim bidaha.. protestomu yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Vingthor said: seri dil darbeleriyle yemek sonrası tatlı niyetine dilliyorum ****. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bu soslar neden böyle çok aşırı derecede seviliyor anlamadım. sonuçta bunların her bir çeşidinden milyonlarca üretildiği için içinde bir sürü katkı maddesi kıvam arttırıcı vs. tonlarca madde yok mu? hani tamam hepsi güzeldir eyvallah da çok üst üste yiyince bıkmıyor musunuz tadından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bufalo en kraldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 zokarto said: hani tamam hepsi güzeldir eyvallah da çok üst üste yiyince bıkmıyor musunuz tadından? üstüste yenen şeyler değil bunlar ama üstüste yesemde bıkmam sos bunlar sade yenen şeyler değil bi gün tavuk etile ye bi gün kuzu,dana vs. he yok sebze yicem diosan ranch i brokolinin üstüne dök, makarnanı acı sosla ye fln... edit: buffalo 10 gün kadar önce yedim, vermiyorlar mı artık :S bi ara türkiyede buffalo kalmamıştı(7-8 ay civarı) amerikadan geliyormuş direk, burger kingtekilerde bekliyorlardı belki yine aynı durum söz konusudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ulan zaten açım.. nerden çıktı ya bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 açsın da nickin anorexic.. ne olacak bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ranch favorim ama eskiden daha güzeldi ranch ve buffalo neden değiştirdiler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 SARIMSAKLI MAYONEZ! damardan verinğeağğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Sarımsaklı mayonez yönetir. Barbekü sos türevlerini beğenerek yiyenleri anlayamıyorum valla, bildiğin kömürlü ketçap gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 meksika sos kullanmayan bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Kinkaudonau said: meksika sos kullanmayan bizden değildir dominos veriyordu meksika sosu gayet iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bufalo iğrenç ya barbekü çok güzel ya bide kori neden burgerkingte yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Estel_Anorien said: açsın da nickin anorexic.. ne olacak bu iş? :)) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merciles Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ranch sosu dışardan satın alamaz mıyız ya yok hiçbiyerde yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 http://img24.imageshack.us/img24/6082/n6759884689637398654at6.jpg çalışmaktan bezmiş ben ve 8 buffalo sosu... evt hepsini ben yedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bende seviyorum buffalo sosuda 8 accık fazla olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 rekor kırdım zati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 direk ballı hardal sırf o yuzden gıdıorm burker kınge :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sarımsaklı mayonez x3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 acı ketcap ı , acıssoya 30 basıyor. acısso 7 ytl aynı miktar burger king free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bir triple whooper mı patlatsam lan? burger'ın siteye girdim. restoran şu anda yollayamıyor dedi. ver elini megamac (1 tanede tek çiz burger alıyorum. onuda arasına koyuyorum megamekin. birde her tarafına barbekü sos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Sarımsaklı mayonez ve patates ikilisi ağız kokusuna yol açıyor mu ya? Geçen yedim de, bigking xxl almıştım, zaten sğoan olduğundan anlayamadım sdfsgsdf. En kötü yanı bu burger'ın, soğan koymasınlar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar