yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 jcvd, başrolde jean claude van damme var. kendi hayatını oynuyor, düşüşte halini ve bu durumdan çıkma çabası. hiç beklemediğim gibi bir film çıktı. çok ama çok beğendim. kesinlikle izlenmeli, jcvd döktürmüş, hiç beklemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kaç gündür duruyor seyredemedim. çok iyi yorumlar aldım filmle alakalı. herkes madem bu adam böyle rol yapabiliyordu neden yapmadı falan diyor. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ulan ya birisi mesaj attigim basliklari caktirmadan siliyor ya da bende bunama belirtileri basladi. jean claude'u gorunce herkes aksiyon bekliyor ama film oyle degil. yari drama yari otobiyografi gibi bir sey. gercekte olan cogu seye gondermeler var (surekli bacak hareketi bi gostersene abi muhabbeti, salak salak filmlere kalmasi gibi). belki ana dili oldugundan da olacak van damme super oynamis. hele o 5 dakikalik bir monolog var ki asmis bir performans. cogu kisinin yaptigi yoruma katiliyorum, hakkaten oscarlik bir oyunculuk cikarmis. evet van damme olunca hepimiz ondan iyi oyunculuk beklemeyiz. o sandalyede bacak acma hareketleri olsun, doner tekmesi olsun aksiyonunu yapsin bize yeter. neredeyse okudugum tum review'lerde ana fikir hep "van damme can act!" olmus. hakkinda "brukselden gelen kas yigini" lakabini takanlara tokat gibi cevap vermis, oyunculugunu ispatlamis. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 taa bu konu açıldığı dönem indirmiştim,vize öncesi ders çalışma isteğim bir türlü gelmeyince ve internette şu ana kadar kopuk olunca oturup izleyeyim dedim en sonunda :) Gerçekten olağanüstü bir film olmuş,Van Damme ciddi anlamda döktürmüş.Doğru rollerde ne kadar başarılı olabileceğini kanıtlamış resmen,ayrıca sinemaya ve sektöre yaptığı o realist yaklaşımda çok etkileyici,süper bir aksiyon filmleri yıldızının aslında arka planda ne kadar çaresiz ve güçsüz olduğunu görmek gerçekten çok farklı bir his veriyor insana, izleyin izlettirin,çok iyi bir film olmuş.Son zamanlarda Belçika sinemasından da iyi örnekler çıkmaya başladı, bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Van Damme gerçekten döktürmüş. O alışık olduğumuz uçan tekme atan Van Damme gitmiş; duygusal bir rol adamı gelmiş. Bu kadar iyi bir performans beklemiyordum açıkcası. Herkese izlettirin. Kaçırmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar