matama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ulan hala sarigul un chp icin kotu oldugunu savunupta baykali iyi gorenler var helal olsun adam carsaf a ok dedi, her yere kuran kursuna ok dedi, adam oy icin anasini bile satacak yakinda ona bile var dogru satis diyeceksiniz. birakin yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ahahha abi bu ne ya rezalet. M. Sarıgül.. hahaha. yani isim karışıklığı sebebiyle oy alıcak adam afasdfasdf olmadı partinin ismini de değiştirsinler Adil Kaldıraç Partisi yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 baykal olmasada chp'ye oy vermezdim,baykal var hiç vermem. oy için bu kadar kıvırtılırmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 CHP şeriat getirecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bone said: elesso said: şu baykal gitsin, oyumu chpye vermezsem bebek okan olıyım şu olay bana çok komik geliyor. "baykal gitsin oyum chp'ye" diyenlerin chp'ye oy vermiyeceği belli. fetullah gazeteleri amaçlarına ulaştılar. halkta baykal'a karşı nefret uyandırarak chp'ye karşı cephe alınmasına neden oldular. merak ediyorum baykal hakkında atıp tutanlar hiç baykal'ın söylediği sözleri dinlemişler midir... ama işte etrafta dolaşan abidik gubidik haberler yüzünden "haha baykal bunu da yaptı ha" gibisinden düşüncelere giriyorlar. bu arada hıncal uluç'u bu yüzden sevmiyorum, sarıgül gibi adamlardan medet umuyor. fetullahçıların oyununa geliyor bi güzel. evet dinliyorum baykalı kaç yıldır nerdeyse hergün bide oyu vermiceğimi nerden biliyosun sorması ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar