Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Lotro acc

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Lotro hesabımı satmak istiyorum, içinde 48lvl dwarf hunter var. fiyat olarak 100 vodafone kontörü yani 18 lira istiyorum. kontör olarak istememin nedeni, msnden kolayca transfer edebilmemiz için. 2 tarafta banka havale gibi şeylerle uğraşmasın diye. eğer uygun bulan olursa, PMle msn istesin ltfn...
Sosyal ağlarda paylaş

eklenti daha aralıkta çıktı ve onun cdkeyinin fiyatı 35-40euro. yani sence 18lira isteyen birisinin, bu 70liralık eklentiyide vermesi mantıklı olurmuydu:D tabiki eklentisi yok, yani orjinal oyun bendeki. içinde 48lvl dwarf hunter, atı ve bi miktar goldu var.
Sosyal ağlarda paylaş

anladım demek ıstedıgını de sımdı soyle bır hesap yaptım shadow

senın account = 100 kontor = 18 lira
account alındıktan sonra eklenen aylık ucretı = Monthly - $14.99= Dolar 1.6180 x 15 = 24.37= 25 olarak yuvarlasak
toplamda 18 + 25 = 43 lira yapıyor

bunun yerine gidip digital olarak satın alsam sadece 1.paketı

The Lord of the Rings Online™: Shadows of Angmar™ $17.99 codemaster in sitesinde eu

oda 18x 1.6180 = 30 TL yapmakta (içerisinde 1 aylık oynanım suresi dahil )

hocam account un ıcersınde dedıgım gıbı bır karakter olması benım ıcın bırsey farketmıyor fakat belırttıgım hesabı goz onune almanda yarar var bu sekılde 100 degılde belkı 50 parca kontor yollayabılırım sana tesekkur ederım
Sosyal ağlarda paylaş

hmm benim accounttaki binekli epic bowlu 48lvl hunter(zaten en yüksek level 50lvl ve sürekli kasarak 3 ay sürüyo ona ulaşmak) ve bi miktar goldu bi anlam ifade etmiyosa, o zaman zaten benden bunu almaya çalışman mantıksız oluyor. sonuçta derdin sadece boş hesapsa, sitesinden temiz bi hesap almak varken 10 lira için niye burda acc peşinde koşuyosun anlayamadım!? cidden biraz ölücülük oluyor bu ama nvm...
neyse başlığımın biraz içine edildi ama olsun. halen satılık hesap ve pazarlık falanda düşünmüyorum, zaten aşırı ucuz bi fiyat bu char için(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...