Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Lotro hesabımı satmak istiyorum, içinde 48lvl dwarf hunter var. fiyat olarak 100 vodafone kontörü yani 18 lira istiyorum. kontör olarak istememin nedeni, msnden kolayca transfer edebilmemiz için. 2 tarafta banka havale gibi şeylerle uğraşmasın diye. eğer uygun bulan olursa, PMle msn istesin ltfn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dostum lotro expansion aktıve edılmıs durumda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 eklenti daha aralıkta çıktı ve onun cdkeyinin fiyatı 35-40euro. yani sence 18lira isteyen birisinin, bu 70liralık eklentiyide vermesi mantıklı olurmuydu:D tabiki eklentisi yok, yani orjinal oyun bendeki. içinde 48lvl dwarf hunter, atı ve bi miktar goldu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 anladım demek ıstedıgını de sımdı soyle bır hesap yaptım shadow senın account = 100 kontor = 18 lira account alındıktan sonra eklenen aylık ucretı = Monthly - $14.99= Dolar 1.6180 x 15 = 24.37= 25 olarak yuvarlasak toplamda 18 + 25 = 43 lira yapıyor bunun yerine gidip digital olarak satın alsam sadece 1.paketı The Lord of the Rings Online™: Shadows of Angmar™ $17.99 codemaster in sitesinde eu oda 18x 1.6180 = 30 TL yapmakta (içerisinde 1 aylık oynanım suresi dahil ) hocam account un ıcersınde dedıgım gıbı bır karakter olması benım ıcın bırsey farketmıyor fakat belırttıgım hesabı goz onune almanda yarar var bu sekılde 100 degılde belkı 50 parca kontor yollayabılırım sana tesekkur ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ölücülükte son nokta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hayır arkadasım bu oluculuk degıl eger ıncelersen belırlenen fıyatları daha ıyı anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 vallahi ben daha 2 hafta önce expansion paketi dahil + 25 gün oynama süresiyle 20 ytl ye sattım burdan bir arkadaşa Dennis di sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 o fiyata satıcağıma çöpe atarım daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hmm benim accounttaki binekli epic bowlu 48lvl hunter(zaten en yüksek level 50lvl ve sürekli kasarak 3 ay sürüyo ona ulaşmak) ve bi miktar goldu bi anlam ifade etmiyosa, o zaman zaten benden bunu almaya çalışman mantıksız oluyor. sonuçta derdin sadece boş hesapsa, sitesinden temiz bi hesap almak varken 10 lira için niye burda acc peşinde koşuyosun anlayamadım!? cidden biraz ölücülük oluyor bu ama nvm... neyse başlığımın biraz içine edildi ama olsun. halen satılık hesap ve pazarlık falanda düşünmüyorum, zaten aşırı ucuz bi fiyat bu char için(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Evet ben aldım da duruyor ole, aynı sekilde benim de aoc account duruyor isteyene verim 20 ytl'ye cope atmam yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Jandor said: vallahi ben daha 2 hafta önce expansion paketi dahil + 25 gün oynama süresiyle 20 ytl ye sattım burdan bir arkadaşa Dennis di sanırım goruldugu gibi expan. ile satmis arkadas . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ee gördük bunu ne oldu yani? Ayıp değilmi başka bir insanın topicinde bu tarz bir muhalefet yapmak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hala hesabını satmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar