naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 abi şimdi internetten baktım, oruç reiste oturuyor gözüküyorum ki hiç gitmedim. bu problemi nasıl çözerim ne ederim bileniniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 oraya gidicen ikamet alıcan ve ikamet değiştirme hede hödösü alıcan (ikamet için para+tc kimlik+foto gerekiyo unutma) ikametini yaptırmak istediğin yerin ilçe müdürlüğüne gidicen (örnek: etilerde oturuyorum beşiktaş nüfus müdürlüğüne gittim) değiştirmek istiyorum napçam dicen. vercen belgeleri. ok baba dicekler sana başka belge vericekler. ikameti yaptırtmak istediğin yerin muhtarına vericen belgeleri. adam peqqü dicek artık oraya bağlısın ikamet olarak. özet olarak o dediğin yere gitmen gerekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bide kimlik kayıp henüz. o çıkıcak sonra oraya gidicem falan. oyu mecbur orda kullanıcaz heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bi de neden kaynaklanmış olabilir bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 eğer seçimlerde orda görünüyorsan sadece kadiköye gidip değiştebiliyordun ama galiba o süre bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 naraso said: bi de neden kaynaklanmış olabilir bu sorun adrese dayalı sistemin bugları oluyor böyle. benzer olaylar duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 nuki said: eğer seçimlerde orda görünüyorsan sadece kadiköye gidip değiştebiliyordun ama galiba o süre bitti. evet bitti , en son gününe bir 2 ay önce falan gitmiştim ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 1 Ocak 2009'dan itibaren -muhtarin yalancisiyim; Bulundugun semtin nufus mudurlugune gidiyorsun, adres bilgini teyit/sisteme kayit edip/ettirip belge aliyorsun ve onu mahalle muhtarina gidiyorsun. Yalniz Kadikoy Nufus Mudurlugu'ne bir hafta kadar ugramayin yapamazsiniz isleminizi. Gecenlerde gittim, sira numarasi alirken trafolari patladi sol tarafin, 10 gun sonra gelin dediler =) BEN PATLATTIM! Isim yarim kaldi o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 aynan di nin yaptıgı gibi yapıyorsunuz ama bu sıralar yapamazsınız çünkü seçim nedeniyle ikamet değiştirme işlemleri yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Tam onu yazmak icin girmistim. Secim nedeniyle degisiklik yapmiyorlarmis 10 subat'a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar