viole Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bu nasıl bi programdır böle ya cok iyi bence ama bu cok iyi olmasının altında bişi var gibi geliyo bana :/ bide premium hesap desteği var hemen tanıdı benim hesabı valla suan takır takır indiriyo varsa daha geniş bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben de kullanıyorum, memnunum. (.jar uzantılısını kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben de kullanıyorum, ben de menunum. Gece bırakıyorum böyle açık olarak, o kendi kendine modeme reset atıp devam ediyor takır takır indirmeye part'ları. Çok güzel bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ama ben pre hesap ile yapıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 walla cryptload kullaniyodum, ama .dlc ler sikinti yaratabiliyor. o nedenle gecmi$tim, cok daha iyi oldugunu farkettim.. her turlu cryptolu linki goruyor, linkbuckslari, netfolderlari goruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ben de cryptload kullanıyodum bunu kullanayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar