viole Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bu nasıl bi programdır böle ya cok iyi bence ama bu cok iyi olmasının altında bişi var gibi geliyo bana :/ bide premium hesap desteği var hemen tanıdı benim hesabı valla suan takır takır indiriyo varsa daha geniş bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Mino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben de kullanıyorum, memnunum. (.jar uzantılısını kullanıyorum)
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben de kullanıyorum, ben de menunum. Gece bırakıyorum böyle açık olarak, o kendi kendine modeme reset atıp devam ediyor takır takır indirmeye part'ları. Çok güzel bi olay.
viole Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ama ben pre hesap ile yapıyorum :/
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 walla cryptload kullaniyodum, ama .dlc ler sikinti yaratabiliyor. o nedenle gecmi$tim, cok daha iyi oldugunu farkettim.. her turlu cryptolu linki goruyor, linkbuckslari, netfolderlari goruyor..
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ben de cryptload kullanıyodum bunu kullanayım bari.
Öne çıkan mesajlar