Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hıncal'ı Kim Kızdırdı?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

eksisozluk said:
"cem uzan'ı nasıl bilirsiniz?

birçok hasleti ve çok hatası olan bir adamdır. yüzüne söyleyemediğim şeyleri arkasından konuşmak istemem; zor durumdayken...

neden söylemediniz?

çünkü dinlemez, çocuksudur. o tarihte bana 'parti kuruyorum, ne dersin?' demiş olsaydı, 'kurma, böyle saçma bir parti olmaz' derdim. 2001 yılı şeker bayramı'nda, ayıptır söylemesi paris'te, beraber son yemeğimizde bana 'yahu ben bu memleketten sıkıldım, fransa'ya yerleşeceğim, bir şato alacağım, şarapçılık yapacağım' demişti.

siz nasıl karşılık verdiniz?

'çok iyi fikir, şatonun bahçesinde bir müştemilat, bahçıvan kulübesi gibi bir yer var mı, ben de orada yatar kalkarım' dedim. 'tabii, ne demek? odan hazır, ne zaman istersen' filan dedi. asıl o tarihte bizim birlikte bir atatürk filmi projemiz vardı. yönetmen, yapımcı ciddi ciddi görüşmelere başladık. rol için de anthony hopkins düşünülüyordu, ben ed harris'te ısrar ediyordum. düşündüm ben ve yapımcıya kabul ettirdim. parayı uzan koyacak, senaryoyu ben yazacaktım. yönetmen de james ivory olacaktı. hollywood standartlarında bir film. allah, çok sevindim! 300 ile 500 bin dolar arasında kazanmayı hayal ediyordum. hayalimde santa monica sahillerinde bir ev alıp, beğendiğim starlara parti veriyor, uma thurman, michelle pfeiffer gibi şöhretleri çağırıyor, nasılsa birinden birinden iş çıkarırım diye espriler yapıyordum! o hayallerle kalktım geldim türkiye'ye."

enginar ile yapilmis bir roportaj. sevmiyorum ben boyle adamlari.
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:

ama hıncal uluçta tık yok. yani adamın yazdıklarını ben de yazarım. sen de yazarsın herkes yazar, kimseye hiçbirşey katmıyor adam.

o zaman o eski soruya döneriz

çok gezen mi bilir, çok okuyan mı?

başkalarının tecrübeleri bize birşey katmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...