Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Chaotic said: WALL OF TEXT Dediklerinin yarısına göre zeka geriliğim var ve bilmeden konuşuyorum. Şunu söyleyeceğim, Arapları, avrupalıları vs. sadece kitaplardan öğrenmedim. Ben eğitimli bir aileden geliyorum, hatta bende de ufak da olsa bir araplık var aileden gelen. Hatta Türk'üm diyebileceğim tek bir aile geçmişim yok, ama rahatlıkla Türk'üm diyebiliyorum. İyi bir üniversitede mühendislik bitirmek üzereyim, avrupada da okudum, uzun bi süre yaşadım da. Herkesin yapacağı üzere ben de kendi tecrübelerimi aktarıyorum. Stereotype a ırkçılık diyorsanız sizin görüşünüzdür saygı da duyarım, ama bu beni rahatsız etmiyor. Çünkü avrupa insanı gizlese de ne olduğunun farkında,ben de aralarında aslında ne düşündüklerini bilecek kadar zaman geçirdim. Biz neyi savunacağını şaşırmış aptal bir insan topluluğuyuz onlarla kıyaslayınca. Arapların tembel olduğunu düşünüyorum ve bunu geneline yayıyorum çünkü bakınca son 1000 yıldır faydalı hiç bir şey yapmamışlar. Yapanlar da Osmanlı bayrağı altında yapmış. Yazının son kısımlarında dikkate alınır bir şey de yazmamışsın kusura bakma.Ben pek çok arap tanıdım, hala da tanıdıklarım var. Aslında daha bir sürü gözlemim olurdu da burda söylemiyorum. Sir ün yazdıklarına gelince, cevaplarını bütün mesajlarımda verdim, aynı şeyleri söylemeye devam edeceğini bildiğim için daha fazla yormuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ek olarak Türkiye'de yaşayan Araplarla gerçek Araplar arasında da biçok açıdan ciddi bi fark var. Burdaki tanıdıklarla vs. yorum yapmamak lazım. Bir toplumun/insan grubunun ya da ırkın iyi olduğu gibi kötü özellikleri de olabilir gayet. Bunları kabul edebilmek erdemdir bence. Kendimizle bile dalga geçebilen erdemli bi toplum olduğumuzu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 neye göre yapıyorsunuz bu genellemeyi yüzde oranı falan mı çıkarıyosunuz merak ediyorum. bilmediğimiz belli kriterleri varsa bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 arapların topunun soyu kurusa umurumda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar