Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Optik İlüzyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlüzyon
az bir miktarda çıplaklık içerme olasılığı mevcuttur[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Mesaj tarihi:
ya bende flash sandım önce birazdan patlar diye korktum hoparlörleri falan kapadım sonra resme jpg'yi görünce başladım bakmaya tabii botu görene kadar baya bi süre geçmedi değil :P[signature][hline]Leylek Blackice
Mesaj tarihi:
Resim yukarıdan aşşağıya açıldığı için önce botu sonra kadını gördüm=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

Mesaj tarihi:
resim üstten başlayarak açıldığı için önce botu gördüm
sonra bi açıldı ztn orda bot olduğunu we ilüzyon aradığımı unuttum[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
ben direk botu gördüm sağ tıklayıp sonra baktıım için üsttende açılmadı pek bi espirisi yok

horaceninkinin bi olayı yok sanırım:D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
güzel
hoşuma gitti
ben bot la kadın arasında tereddüt e daldım ama sonra farkettim :P işin espirisini hoş ama.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
  • Yeni Oluştur...