Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 abimin bi ex hdd var. takıyorum. çıkıo bilgisayarımda. çift tıklayınca şu Birlikte Aç olayı açılıo windowsun:S lan hard disk lan. niye programla açayım bunu ben :S:S yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 evet internet explorerla açtım içindekilere ulaştım. :D de biraz garip diil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ikonuna çift tıklarsan autorun varsa o çalışır tabi. ext hddlerde de oluyo ööle programlar. explorerda soldaki klasör ağacından tıklarsan böyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 autoinf mi ne bi trojan virus bisiden kaynakli o..autorun ini bozuyor externalin..nod32 falan varsa acimaz kendisine dandik bisi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 autorun virusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 flash disinfector indiriyosun şak diye kurtuluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 abicim ne virüsü sayko musunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar