-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Voys said: bazı gerçekler vardır, gözlük takıp kitap okumayla öğrenilmez. oralarda yazmaz. Bkz. anatomi sınavında koluna bakan mal öğrenci tipi. (kişisel mesaj değil) Gerçekler kendine bakarak öğrenilmez. Haberin olmaz mesela kansersen. Tıp eğitimi ajdarın makina mühendisliğine benzemez. Her babayiğit mezun olamaz ordan. hayır illa hazmetmeniz ve tamamen basması için sayfalarca metin yollamak gerekiyor sanırım. Kendindeki semptopmların bile neden olduğunu nasıl olduğunu bilmeden "bağımlılık yapmaz" diyen birileri var bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ottaki miktar bağımlılık yapsa dünyanın en zengini bill gates değil, torbacı mehmet olurdu. hergün oturup 2-3 kişi 12.5gr içmek var. hafta da 1, ayda 1 ya da ortam oldukça içmek var. hergün 12.5gr içen adamlar bile 1 yıl falan böyle düzenli içecekti bıraktıklarında lan olsa da içsek falan desinler. bağımlılığı yaptıran şeyde ot değil olsa olsa içine kırdığın ve filtresiz içtiğin onca sigaradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -007- said: Voys said: bazı gerçekler vardır, gözlük takıp kitap okumayla öğrenilmez. oralarda yazmaz. Bkz. anatomi sınavında koluna bakan mal öğrenci tipi. (kişisel mesaj değil) Gerçekler kendine bakarak öğrenilmez. Haberin olmaz mesela kansersen. Tıp eğitimi ajdarın makina mühendisliğine benzemez. Her babayiğit mezun olamaz ordan. Mezun muydun sen Tıp Fakültesinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -007- said: Bkz. anatomi sınavında koluna bakan mal öğrenci tipi. (kişisel mesaj değil) Gerçekler kendine bakarak öğrenilmez. Haberin olmaz mesela kansersen. şu örnekle, ot içmek arasında bağ kursana bana kompozisyon şeklinde. bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Psikolojik bağımlılık var. Fiziksel de var diye biliyorum (kullanım miktarına göre değişebilir, ama var.) Bağımlılık yok demek=cahillik. Asteroth said: Mezun muydun sen Tıp Fakültesinden? Tam da aklımdan geçmişti biri atlar diye: -007- said: Sıkça asıl anlatılmak isteneni anlamayıp saçma sapan detaylara insanların takıldığını görüyorum. Okul ve eğitim süreci zor. Anlatılmak istenen bu. Her şeyi açıklamak mı gerekiyor detaylı olarak? Voys said: şu örnekle, ot içmek arasında bağ kursana bana kompozisyon şeklinde. bekliyorum Basit ilişkiyi anlamamanı geçtim kompozisyon yazdıracak kadar ihtiyaç duyabiliyor musun detaya? Kendine bakarak gerçekleri göremezsin. Kitapta yazar gerçekler. Kendine bakarak madde etkisi anlayamazsın yani. Madde etkisi miktara göre değişebilir çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -007- said: Psikolojik bağımlılık var. Fiziksel de var diye biliyorum (kullanım miktarına göre değişebilir, ama var.) Bağımlılık yok demek=cahillik. bilgisayar oyunlar tv spor alkol seks bunlara da bağımlılık var yasaklayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Voys said: Bilgisayar sistemlerinde 0 ve 1 vardır bilir misin? Olay öyle değil tıpta. Kafa yapınız hatalı. 0 1 2 3 4 5 var tıpta. var ya da yok muhabbeti çevirmiyoruz. 1 de 2 de 3 de 4 de 5 de Var ama iddialı biçimde "yok" dersen 0 demiş olursun. =cahillik ya da hatalı kafa yapısı (bence 2.si) Sonuç olarak bi tarafınızdan bilim yazmayın. Yazacaksanız da körü körüne bağlanmayın, birileri bir ortamda söndürebilir. Jadelith said: bilgisayar oyunlar tv spor alkol seks bunlara da bağımlılık var yasaklayalım O ayrı konu, yeri burası değil. Hukuk baksın ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 iddialı biçimde yok desem patlican örneğini nie vereyim arkadaşım? varsada patlicanın niktoninin yaptığı bağımlılık kadar yapar dıyorum. esrar bağımlısı diye bi insan modeli yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -007- said: Asteroth said: Mezun muydun sen Tıp Fakültesinden? Tam da aklımdan geçmişti biri atlar diye: -007- said: Sıkça asıl anlatılmak isteneni anlamayıp saçma sapan detaylara insanların takıldığını görüyorum. -007- said: Tıp eğitimi ajdarın makina mühendisliğine benzemez. Her babayiğit mezun olamaz ordan. Mezun olmadan "Herkes burdan mezun olamaz tehey!" demek saçma sapan detaya değil, desteksiz sallamaya giriyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 sen hangi hastahanede çalışıosun bu arada? gelmeyelım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Voys said: iddialı biçimde yok desem patlican örneğini nie vereyim arkadaşım? varsada patlicanın niktoninin yaptığı bağımlılık kadar yapar dıyorum. esrar bağımlısı diye bi insan modeli yok Voys said: canım, yapmıyor. neyi tartışıyoruzki? dedin işte. kendine bakarak bağımlılık yapmıyor demek=0 demek. bağımlılık yapması=o etkiyi yapması demek zaten. Bunu hissetmeyebilirsin de. Yok demen çok iddialı. Hele hele kitaplara bakmayı redderek kendine bakarak falan.. komple yanlışsın. Asteroth said: Mezun olmadan "Herkes burdan mezun olamaz tehey!" demek saçma sapan detaya değil, desteksiz sallamaya giriyor bence. Bir eğitim sürecinin zorluğunu anlatmak için illa ordan mezun olmak gerekmiyor. Deneyimler ve bilgiler 1. kaynaklardan da edinilebilir. Ki ben bizzat yaşadım. Bugün tp eğitiminin zorluğunu inkar edebilecek kim var Türkiye'de? O yüzden biraz gerçekçi olun sırf kafa tutup zeytinyağı tripleriyle yanlış düşmeyin derim. Voys said: sen hangi hastahanede çalışıosun bu arada? gelmeyelım oraya Hastahane denmiyor ona. Büyük konuşma diye bi laf vardır bilmiyorum duydun mu daha önce. Özellikle bunu sağlık sektöründe çalışanlara karşı yapmanı tavsiye etmem. Allah korusun bigün karşındaki adamın el hareketine muhtaç kalabilirsin öbür tarafa geçmemek için. Sonuç olarak bilgisiz ve bi tarafından sallayan birisin anladığım kadarıyla, ama bu eksikliğin sana karşı tarafa hakaret etme hakkı vermez. Dünya sadece senden ibaret değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 adam her mesajdan sonra nokta koyuyo edit: lol alt-s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 forumda aynı kullanıcının 2 mesaj üst üste post atmaması gerektiği gibi bi kural var o yüzden diğerini siliyorum. Bunu da açıklamak gerektiği kadar ilginçmişsiniz. Mesele muhalefet olsun. Adam olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -007- said: Asteroth said: Mezun olmadan "Herkes burdan mezun olamaz tehey!" demek saçma sapan detaya değil, desteksiz sallamaya giriyor bence. Bir eğitim sürecinin zorluğunu anlatmak için illa ordan mezun olmak gerekmiyor. Deneyimler ve bilgiler 1. kaynaklardan da edinilebilir. Ki ben bizzat yaşadım. Bugün tp eğitiminin zorluğunu inkar edebilecek kim var Türkiye'de? O yüzden biraz gerçekçi olun sırf kafa tutup zeytinyağı tripleriyle yanlış düşmeyin derim. Ne zeytinyağı yahu, ben seninle bir şey tartışmıyorum ki üste çıkma gibi bir derdim olsun. Tıp eğitiminin zorluğunu anlatmak için Makine Mühendisliğini sanki kolaymış gibi göstermen komik geldi bana. Sanki iki bölümü de okumuş bitirmişsin de, "Tıp makineye benzemez, her babayiğit mezun olamaz" 'tribindesin'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bu seferde ''mal'' örneğine geri dönüyoruz. bağımlılık yapmıyor'dan kastımı anlamıyorsun tıpkı ''mal'' hikayesindeki çaresiz ve ürkek bakışlı o çocuk gibi. Oradaki muhabbet ot içen adam bağımlı olur bırakamaz bi üst doza geçer muhabbeti. benım cevabımda bağımlılık yapmaz. ama şimdi sen bana tdk dan alıntı yapar haksız duruma düşürürsün beni susuyorum. pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 tdkdan alıntı yapmama falan gerek yok anladığım kadarıyla sen farklı bir dünyadasın ve kendine özgü bir dilin falan var. Bağımlılık yapması o maddesel etkileşim süreciyle alakalı bişey. Adam farkında olmayabilir mesela bağımlı olduğunun, az düzeydedir ama vardır. Anlıyo musun bu yazılanları? Ürkek mürkek bakış demişsin de mal bi çocuğa her zaman diğer çocukları tercih ederim, çünkü anlattığını anlamaz anlamayı kabul etmez vs. Asteroth said: Ne zeytinyağı yahu, ben seninle bir şey tartışmıyorum ki üste çıkma gibi bir derdim olsun. Tıp eğitiminin zorluğunu anlatmak için Makine Mühendisliğini sanki kolaymış gibi göstermen komik geldi bana. Sanki iki bölümü de okumuş bitirmişsin de, "Tıp makineye benzemez, her babayiğit mezun olamaz" 'tribindesin'. Tıptan her babayiğit mezun olamaz evet. Bununla beraber makina kolay demiyorum. Tıp makinadan zor diyorum. Yine saçma sapan detaylar.. Denmek istenen tıpta okumanın zor olduğu, ajdarın makina mühendisliğine cevaben.. Bunun anlaşılamaması garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 phelps pişman oldu 007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 affetmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 -007- said: Asteroth said: Ne zeytinyağı yahu, ben seninle bir şey tartışmıyorum ki üste çıkma gibi bir derdim olsun. Tıp eğitiminin zorluğunu anlatmak için Makine Mühendisliğini sanki kolaymış gibi göstermen komik geldi bana. Sanki iki bölümü de okumuş bitirmişsin de, "Tıp makineye benzemez, her babayiğit mezun olamaz" 'tribindesin'. Tıptan her babayiğit mezun olamaz evet. Bununla beraber makina kolay demiyorum. Tıp makinadan zor diyorum. Yine saçma sapan detaylar.. Denmek istenen tıpta okumanın zor olduğu, ajdarın makina mühendisliğine cevaben.. Bunun anlaşılamaması garip geldi. lol kime göre, neye göre 'daha' zor yahu? Okudun mu makine mühendisliğinde, nereden biliyorsun da karşılaştırma yapabiliyorsun bu kadar kesin şekilde? Hayır tartışmanıza dahil olacağım bir şekilde de, "'Esrar bağımlılık yapmaz' diyemezsin kesin şekilde, cahillik" diyorsun, sonra kalkmış böylesine subjektif bir konuda böylesine kesin konuşuyorsun. Onunkisi cahillikse, seninkisi de tezatın âlâsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Göresi açıklanmış orda işte. Tıp eğitim süreci makina eğitim sürecine göre daha zor. Zorluk için biçok kriter falan mı saymamı bekliyosun? Bunu da açıklayacaksam artı pes. Yılı daha fazla, dersleri daha fazla, ders içeriği daha fazla. Böyle gider. Hayır bunu mu saymamı bekliyorsun anlamadım? şaka gibi.. Subjektif falan değil anlayacağın. Bir daha okuyun geriye dönüp. Şaka gibi olay. Bi tarafından bilim yazan adama matematikle ispatlanacak bişeyi iddia edince tezatın âlâsı mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ZaugnaKhaldun said: phelps pişman oldu 007 ASFKSGFAJSHFJAS MASADAN DÜŞTÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 said: Tıp eğitim süreci makina eğitim sürecine göre daha zor. Buna en yakın kurabileceğin cümle "Bana göre..." ile başlamak zorunda, konuyu subjektif yapan da budur. 2 senede mühendislik bitirebilir bir adam, 12 sene de okusa tıp bitiremeyebilir, bu adam için tıp okumak daha zordur, evet. Fakat tam tersi bir durumda, sen kalkıp "AMA TIP DAHA ZOR" dersen güler geçer o adam sana. Senin kapasitene göre tıp okumak daha zor olabilir -ki makine mühendisliğiyle ilgili karşılaştırma yapabilecek kadar bilgin olduğunu da sanmıyorum- ama bu herkes için genel geçer olmak zorunda değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar